Prognoza meteo, luni, 28 octombrie. Vremea se răcește. Ce temperaturi se înregistrează și în ce zone sunt anunțate ploi

Diana Radu 28.10.2019, 10:35
Prognoza meteo, luni, 28 octombrie. Vremea se răcește. Ce temperaturi se înregistrează și în ce zone sunt anunțate ploi

Specialiștii de la ANM au emis prognoza meteo pentru luni, 28 octombrie. Iar potrivit acestora vremea se va răci ușor în vest, centru și în nord. La amiază norii își vor face apariția și sunt prognozate și ploi slabe. Dimineața va debuta, ca de obicei, cu ceață densă și burniță, în special în sudul și estul țării. Cum va fi vremea în capitală?

Prognoza meteo ANM, luni, 28 octombrie

Vremea începe sa se raceasca
Vremea începe sa se raceasca

Meteorologii au anunțat că astăzi temperaturile maxime se vor situa între 16 și 26 de grade Celsius, iar cele mai ridicare valori se vor întregistra în Oltenia. La Iași vor fi 17 grade, la Constanța temperatura va ajunge la 19 grade, la Pitești și Târgu-Jiu vor fi 22 de grade, iar la Craiova – 23.

Noaptea va veni cu ploi slabe în Maramureș, Crișana, Moldova și Transilvania. În celelalte regiuni din țară, cerul va fi variabil, iar dimineața va debuta cu ceață asociată cu burniță. Cât despre temperaturile minime nocturne, acestea vor fi cuprinse între 3 și 13 grde. Mai exact, în Cluj Napoca la noapte se vor înregistra 5 grade Celsius, la Piatra Neamț și Baia Mare vor fi 6 grade, iar la Iași și la Constanța noaptea va fi ceva mai caldă cu 12 grade.

Cum va fi vremea în Capitală

Bucureștenii vor avea parte de o nouă zi cu temperaturi ridicate și cu cer senin. Maxima zilei va ajunge până la 23 de garde Celsius. Însă, de mâine temperaturile vor începe să scadă semnificativ, iar cerul va deveni variabil și mult mai noros. De asemenea, pe parcursul nopților îți pot face apariția și ploi slabe, iar minima va fi siituată între 5 și 7 grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte

La munte temperaturile vor începe să scadă semnificativ iar acest lucru se va resimți din plin. Cerul se va transforma dintr-u senin într-unul variabil. În Transilvania și în Moldova e posibil să-și facă apariția și ploile slabe, mai ales spre seară. Și vântul își va face simțită prezența, iar maximele vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade Celsius.

Urmăriți Impact.ro și pe