Profesoară, concediată pentru un dans sexy în clasă. Ce s-a văzut în imagini VIDEO

Stan Filon 17.05.2023, 08:45

A fost scandal în învățământul din Brazilia, unde o profesoară a fost concediată, după ce a dansat lasciv împreună cu elevii săi. Tânăra profesoară este o împătimită a rețelei sociale TikTok și nu s-a sfiit să posteze filmulețe în care dansează chiar împreună cu elevii săi.

Profesoară, concediată pentru un dans sexy în clasă

O profesoară de engleză din Brazilia a fost concediată după ce a făcut mai multe TikTok-uri chiar în clasa unde preda, iar ca parteneri de dans i-a avut pe elevii săi. Tânăra profesoară a ales să poarte la școală o rochie verde, foarte scurtă, iar dansul a fost unul cu mișcări de șolduri și destul de sexy.

De altfel, ținutele provocatoare nu lipseau niciodată fiind foarte des văzută la școală în fuste și rochii foarte scurte sau în pantaloni mulați. Ei bine, faptul că este pasionată de TikTok a ajuns și la urechile conducerii școlii, care a decis să o concedieze.

@cibellyferreira_ Vocês viram o vulto ali atrás? 🥹👻 #professora #cibellyferreira #foryou ♬ Magrão Avançado Dou pra Ela Balinha (Uiê) – MC MN & DJ Silvério

„Am profitat de interesul elevilor”

Tânăra s-a apărat spunând că aceea a fost doar o modalitate de a se apropia mai mult de elevii săi și de a-i face să se și distreze la școală, făcând procesul de învățare mai ușor.

„Unul dintre elevii mei m-a invitat să dansez cu el, iar clasei i-a plăcut foarte mult interacțiunea. Am profitat de interesul elevilor pentru a-mi preda orele cu și mai multă calitate, elevii erau mai interesați și mai încântați. Știu cât de dificil este pentru tineri să-și concentreze atenția asupra predării versus rețelele sociale și a tehnologiei, dar am profitat de interesul lor să-i aduc mai aproape de învățătură”, a explicat Cibelly.

Explicațiile sale nu au fost însă acceptate de conducerea școlii, care și-a menținut decizia, deoarece a catalogat ceea ce a făcut profesoara ca fiind „comportament inadecvat”.

Între timp însă, profesoara de engleză a câștigat notorietate pe TikTok, fiind urmărită de nu mai puțin de 9,6 milioane de fani. Profesoara a profitat de popularitatea sa, dar și de faptul că a fost înzestrată de natură cu un corp pur brazilian, așa că și-a schimbat rapid profesia. Și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, destinată adulților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...