Produsul de curățenie care le-a schimbat viața gospodinelor din Occident. Tot mai mulți aleg să îl cumpere

Badea Violeta 03.03.2023, 10:35
Produsul de curățenie care le-a schimbat viața gospodinelor din Occident. Tot mai mulți aleg să îl cumpere

Dacă vrem să curățăm casa la un nivel profesional, trebuie să găsim accesoriile și micile aparate potrivite. Achiziții cu adevărat utile care ne permit să lăsăm totul impecabil și dezinfectat. Pe internet am găsit mai multe opțiuni interesante. Dintre toate însă, unul a fost parcă diferit. Iată produsul de curățenie care le-a schimbat viața gospodinelor din Occident!

Produsul de curățenie care nu trebuie să-ți lipsească din casă

Printre cele mai bine vândute unelte de curățenie de pe internet avem acest aspirator pentru geamuri. El te scapă de febră musculară și face treaba în locul tău, cât tu îți continui programul de lucru normal, pleci în oraș sau pur și simplu te relaxezi privind un film interesant sau ascultând muzică. Robotul se conectează la o sursă de electricitate şi este foarte ușor de manevrat din telecomandă sau dintr-o aplicație instalată pe telefon.

„Varianta cea mai nouă apărută este aspiratorul pentru geamuri. Aici vorbim de aspiratorul robot unde avem posibilitatea să-l conectăm cu telefonul sau direct manual să-l punem pe fereastră, iar în momentul în care l-am pus îşi face toată zona fără niciun fel de problemă.

Avem posibilitatea să-l şi ancorăm dacă facem pe exterior curăţarea ferestrelor.”, a precizat Daniel Apostol, reprezentant magazin, potrivit observatornews.ro.

Citește și Trucul care te ajută să ai mereu curățenie în casă. Ești gata în 2 minute!

Robotii care fac curatenie in casa
Robotii care fac curatenie in casa

Gospodinele sunt pe cale de dispariție

Potrivit specialiștilor din domeniu, roboţii care curăță casa sunt la mare căutare. În țara noastră, cererea pentru aceste aparate care fac treaba în locul nostru a crescut foarte mult.

Conform experților, piaţa Smart Home ar putea ajunge anul acesta la 40 de milioane de euro, dublu faţă de acum doi ani, notează sursa citată. Însă, în țările din Europa de Vest, vânzările se ridică la 20 de miliarde de euro.

„În ultimi trei ani, avem o creştere de 50-60%.”, a spus Daniel Apostol, reprezentant magazin.

„Timpul este preţios, iar atunci când folosim o tehnologie avansată, câştigăm timp. Ideea gospodinei doar cu cârpa de praf şi cu mopul, cred că e perimată.”, a spus un localnic.

„Nu cred că aş putea să mă folosesc de aşa ceva.”, a mai adăugat el.

Citește și De ce să pui sare în mașina de spălat. Trucul gospodinelor experte în curățenie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...