Produsul cu care Lidl vrea să îți schimbe viața. Se vinde începând cu 7 februarie

Ioana Bucur 04.02.2022, 12:53

Treburile casnice devin din ce în ce mai simple pe măsură ce tehnologia avansează și pe piață apar dispozitive incredibile, la prețuri accesibile. Primele zile ale lunii vor aduce pe rafturile celebrului lanț de magazine produsul cu care Lidl vrea să îți schimbe viața. Cei interesați ar face bine să își programeze o sesiune de cumpărături, căci acest aparat sigur se va da ca pâinea caldă. Va fi disponibil începând cu data de 7 februarie.

Ce va pune Lidl la vânzare din 7 februarie

Ce poate fi mai plăcut decât să se relaxezi pe canapea, în fotoliu sau în pat știind că un aparat spală hainele, altul spală vasele și un mic dispozitiv inteligent strânge tot praful și toată mizeria de pe podelele din casă?

Mașina de spălat rufe este nelipsită din casele celor mai mulți români, iar în ultimii ani popularitatea mașinilor de spălat vase a crescut simțitor. Acum este rândul unui nou dispozitiv să își câștige un loc într-un colț al locuinței. Produsul cu care Lidl vrea să îți schimbe viața este un aspirator robot inteligent, asemănător celor de tip „Roomba”.

Aspiratorul, marca Silvercrest, are un diametru de 33 de cm și o înălțime de 7,6 cm, iar rezervorul pentru praf are capacitate de 0,6 litri. Aparatul este dotat cu 11 senzori sensibili, împotriva șocurilor, și trei senzori împotriva căderii și va renevi automat la stația de încărcare atunci când nivelul bateriei este foarte scăzut, aceasta având o capacitate de 2.400 mAh ce oferă o autonomie maximă de 90 de minute – mai mult decât suficient pentru a curăța un apartament.

Produsul cu care Lidl vrea să îți schimbe viața

Cât va costa

Are o putere de aspirare de până la 1,5 kPa și este deosebit de silențios. Dispozitivul face un zgomot de 70 dB și poate fi controlat prin aplicația Lidl Home, ce poate fi descărcată din magazinele virtuale Google Play și Apple App Store.

  1. Clasic – curățare în modul aleatoriu
  2. Automat – curățare în piste paralele, cu 60% suprapunere
  3. Spot – curățare în formă spiralată, cu putere de aspirare maximă
  4. Colțuri – curățare de-a lungul laturilor încăperii
  5. Max – curățare cu putere de aspirare maximă

Aspiratorul va fi pus la vânzare în magazinele Lidl din România începând din data de 7 februarie și va costa 799 de lei, beneficiind de o perioadă de garanție de trei ani. Cei care îl vor achiziționa vor descoperi în cutia dispozitivului următoarele accesorii: o stație de încărcare, un încărcător, o telecomandă, două perii laterale de schimb și un filtru HEPA.

Urmăriți Impact.ro și pe