Produsele pe care Dedeman le dă aproape gratis. E o premieră pentru începutul anului

Badea Violeta 07.01.2022, 12:05
Produsele pe care Dedeman le dă aproape gratis. E o premieră pentru începutul anului

În primele zile ale anului 2022, Dedeman a pregătit noi oferte spectaculoase pentru români! Mulți clienți o să se bucure în momentul în care o să afle că pot să cumpere astfel de produse utile, la prețuri extrem de avantajoase. Reprezentanții magazinelor se pregătesc să dea lovitura cu aceste reduceri unice!

Dedeman, noi oferte spectaculoase la începutul anului

Anunț important pentru clienții Dedeman! Celebrul lanț de bricolaj vine cu noi oferte pentru românii ce își fac cumpărăturile din aceste magazine. Foarte mulți oameni vor dori să profite de aceste reduceri semnificative.

Reprezentanții magazinelor vor să dea lovitura cu câteva produse ce pot să fie achiziționate pentru un preț foarte mic. Acestea sunt extrem de utile, așa că multe persoane se vor înghesui să la cumpere.

Așadar, Dedeman scoate la vânzare un radio FM portabil, model Sal RRT 5B, cu design retro. Acesta poate fi achiziționat la doar 179 de lei, așa că toți visează să pună mâna pe el cât mai repede.

În plus, aparatul are difuzoare cu putere de 10 W, dispune de acumulator și oferă mai multe opțiuni de conectivitate,printre care port USB, micro-SD, cititor de carduri, jack audio de 3,5 mm și ieșire pentru căști.

De asemenea, gadgetul deține și microfon, așa că poate fi folosit invlusiv pentru convorbiri telefonice. Totodată, el vine la pachet și cu ceas deșteptător, cu o autonomie a bateriei de până la 22 de ore.

Noi oferte pregatite de Dedeman
Noi oferte pregatite de Dedeman

Alte produse puse la bătaie de Dedeman

Clienții Dedeman au toate motivele să își programeze o plimbare la cumpărături. Pe lângă produsul de mai sus, compania mai scoate la vânzare și un radio MP3 player auto, model E-Boda CMP1005.

Acesta poate fi achiziționat laun preț de doar 89 de lei și dispune de Bluetooth, port USB și cititor de carduri. De asemenea, reprezentanții Dedeman mai pregătesc un produs pentru clienții din România. Este vorba despre purificatorul de aer Paxton PA – 120UI.

Dispozitivul este ideal, deoarece dispune de o funcție de ionizare și șase medii de filtrare. Potrivit producătorului, prefiltrul reține particulele mari, cu o dimensiune mai mare de 100 de microni, iar filtrul Hepa reține particulele fine cu dimensiuni între 0,3 – 100 de microni.

Purificatorul costă 299 de lei și are o putere de 35 W, însă nu este foarte silențios (52 dB). Așadar, Dedeman are toate șansele să dea lovitura cu aceste oferte imbatabile. Mulți clienți își vor dori să achiziționeze aceste produse extrem de utile pentru locuințăși nu numai!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...