Ce pregătesc frații Pavel în România, în 2022. Anunțul momentului făcut de patronii Dedeman

Badea Violeta 03.01.2022, 11:00
Ce pregătesc frații Pavel în România, în 2022. Anunțul momentului făcut de patronii Dedeman

Dragoș și Adrian Pavăl nu mai au nevoie de nicio prezentare. Aproape că nu există român care să nu știe că cei doi frați au pus bazele companiei Dedeman în anul 1992. Ei au planuri mari și pentru 2022. Iată anunțul pe care l-au făcut patronii celebrei companii care se ocupă cu vânzarea de materiale de construcții și amenajări interioare!

Planurile fraților Pavăl pentru 2022

Recent, Dragoș Pavăl a vorbit despre planurile pe care le are pentru anul 2022. Omul de afaceri a declarat că în anul acesta va încerca să înțeleagă economia, noile tehnologii și comportamentele umane, deoarece acestea sunt într-o continuă schimbare din cauza pandemiei de coronavirus.

„Anul 2022 va aduce și mai multe schimbări în jurul cărora va trebui să ne construim activitățile de zi cu zi. Încă este dificil să întrezărim finalul pandemiei, prin urmare ne vom confrunta în continuare cu o criză a materiilor prime, a transportului maritim, ce vor determina și o inflație în creștere.

Multe dintre bunurile cu care până nu demult eram obișnuiți să fie disponibile oriunde și oricând nu vor mai fi la fel de accesibile.

Va trebui să alocăm așadar mai multă atenție pentru a înțelege economia, noile tehnologii și comportamentele umane în permanentă schimbare. Toate aceste aspecte ne vor forța să fim inovativi și adaptabili într-o lume pe zi ce trece mai diferită.”, a declarat patronul Dedeman, citat de forbes.ro.

Ce planuri au fratii Paval pentru anul 2022
Ce planuri au fratii Paval pentru anul 2022

„Am lucrat permanent pentru a ne dezvolta magazinul online”

În ultimii doi ani, pandemia de coronavirus a determinat o serie întreagă de companii să-și mute pe cât posibil operațiunile de pe canalele convenționale (fizice) pe internet. Și frații Pavăl au deschis un magazin online, iar acesta va continua să fie dezvoltat.

„Suntem bucuroși că nu am fost nevoiți să renunțăm la niciun coleg nici în anul 2021, ba mai mult, ne-am mărit echipa, deoarece am deschis două noi magazine Dedeman și ne pregătim de încă o deschidere pe final de an. Așadar, un alt motiv de satisfacție este faptul că și în acest an am putut să ne respectăm planul de investiții.

În plus, am lucrat permanent pentru a ne dezvolta magazinul online și pentru a eficientiza toate serviciile subordonate acestuia, iar acest progres ne-a oferit de asemenea optimism și curaj să explorăm noile oportunități.”, a mai spus Dragos Pavăl pentru aceeași sursă.

Amintim că cei doi frați provin dintr-o familie extrem de modestă din Suceava. Cu toate astea, Dragoș și Adrian au reușit să își depășească condiția.

Mai întâi, ei și-au deschis un mic magazin în Bacău. Acesta avea o suprafață de de doar 16 metri pătrați. Pe parcurs, frații Pavăl au dezvoltat afacerea, iar acum domină piața românească, pe partea de articole de bricolaj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...