Producătorii Survivor România, surpriză uriaşă pentru un concurent. Suma imensă pe care i-au virat-o în cont după ce a părăsit competiţia

Ioana Bucur 11.06.2021, 16:01
Producătorii Survivor România, surpriză uriaşă pentru un concurent. Suma imensă pe care i-au virat-o în cont după ce a părăsit competiţia

Plecarea sa a fost un șoc nu doar pentru fanii emisiunii de la Kanal D ci și pentru colegii de echipă, care au pierdut un om de bază. Întoarcerea sa în România a deschis un val de speculații, însă nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ. Producătorii Survivor România, surpriză uriaşă pentru un concurent. Suma imensă pe care i-au virat-o în cont după ce a părăsit competiţia.

Producătorii Survivor România, surpriză uriaşă pentru un concurent

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă.

Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat.”

Au fost cuvintele ce au pus punct experienței Survivor România 2021 pentru Culiță Sterp. Faimosul a abandonat competiția, alegând să fie alături de iubita lui, care mai are puțin și va aduce pe lume primul copil al cuplului.

Concurentul de la Survivor 2021 care a mancat din gunoi de foame
Culita Sterp la Survivor Romania 2021

Culiță Sterp ar fi putut scoate din buzunar o sumă uriașă după abandonul de la Survivor 2021

De când s-a întors în România, a fost asaltat cu întrebări legate de penalizările pe care ar fi putut să le primească, în condițiile în care nu ar fi respectat clauzele din contractul semnat cu Kanal D. Artistul s-a văzut nevoit să ofere explicații, pentru a pune punct speculațiilor.

„Voiam să vorbim despre faptul că eu nu mi-aș fi primit banii de la Survivor și că mi-ar fi afectat contractul, că mi s-au tras din bani. Am auzit o grămadă de zvonuri. Oameni buni, nu s-a întâmplat acest lucru, ba chiar din contră. Producătorii emisiunii mi-au pus o mie de euro în cont și mi-a spus „ăia sunt pentru copilaș, să-i cumperi cadou copilului’. Am rămas uimit, sunt niște oameni minunați, mă bucur că m-au înțeles că până la urmă este un lucru omenesc, un lucru de înțeles”, a povestit Culiță.

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Fanatik, fostul concurent ar fi putut ajunge să plătească o sumă uriașă pentru modul în care a pus punct participării în competiția din Republica Dominicană. Se vorbește despre nu mai puțin de 100.000 de euro, penalizare pentru cei care cer să fie eliminați sau refuză să mai intre pe trasee.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...