Concurentul de la Survivor 2021 care a mâncat din gunoi de foame. A recunoscut ruşinea: „Era stricat”

Ana Anitoiu 10.06.2021, 17:14

Un concurent de la Survivor 2021 a recunoscut că a mâncat din gunoi. Foamea a devenit atât de greu de suportat, încât nu a mai ținut cont de nimic și a căutat în tomberoane. Nu a contat nici faptul că unul dintre alimentele pe care le-a găsit era stricat.

Concurentul de la Survivor 2021 care a mâncat din gunoi

Unul dintre preferații publicului la Survivor 2021 nu se împacă bine cu foamea. Înainte de a ieși din competiția din Republica Dominicană, Culiță Sterp a recurs la un gest pe care în mod normal nici nu l-ar fi conceput. A mâncat din gunoi fără să îi pese că i s-ar putea face rău ulterior. El a povestit tot pe canalul său de YouTube.

”N-am crezut că o să mănânc din gunoaie. La Survivor mi-am demonstrat abilitatea asta. La jocuri când mergeam mai era câte un tomberon pe dreapta, pe care nu-l observau (cei din echipa de producție, n.r.) și mă uitam în el. Țin minte că am reușit de câteva ori și am luat ce rămânea pe acolo. Am prins o dată o caserolă, mă uit în ea și avea orez cu linte sau chifteluțe. Nu mi-a păsat că mirosea, am băgat amândouă mâinile și dă-i. Înghițeam doar ca să am ceva în stomac. Sunt niște lucruri pe care în viața reală nu le-ai fi făcut niciodată – să mergi să cauți, să mănânci din gunoaie.”, a spus Culiță Sterp, care nu s-a ferit să își potolească foamea cu un aliment stricat.

Concurentul de la Survivor 2021 care a mancat din gunoi de foame
Culita Sterp la Survivor Romania 2021

Cum a speriat concurentul de la Survivor 2021 medicul

De asemenea, întors de curând în România, pentru a fi alături de logodnica lui care va naște în curând, Culiță Sterp a povestit că a reușit să sperie medicul, tot din cauza foamei. Fostul concurent de la Survivor 2021 era sătul de nucă de cocos și a făcut orice ca să mai mănânce și altceva. De exemplu, a pescuit și a prins crabi la care a muncit cu migală, pentru că erau foarte mici. La un moment dat, însă, a luat o decizie periculoasă.

”Făceam orice ca să găsim altceva decât nucă de cocos, de care ne săturaserăm. O prăjeam, o făceam pisată, o mai mâncam cu orez, când câștigam la reward. O dată țin minte că m-am dus prin junglă și am găsit niște fructe roșii. Erau crescute la rădăcina unei plante, nu mai știu cum se numea, dar știu că în traducere era «mâncarea trecutului». Era ca un fel de cartof pe care, dacă-l tocai mărunt, îl puteam face făină. Erau fructe roșii la baza lui, la rădăcină, eu când le-am văzut am băgat vreo 20, că aveau gust dulce.

Când am ajuns înapoi în câmp, la doctoriță să o întrebăm: «Doamna doctor, sunt bune astea, se pot mânca?» și spune ea: «Vai, Culiță! Ce faci? Tu mănânci asta?». S-a speriat femeia, a zis că sunt otrăvitoare. Se aștepta să mă ducă la spital, n-am avut nimic. Tot timpul când găseam ceva gustam, băgam în gură, nu avea nicio treabă”, a mai povestit Culiță Sterp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...