Probleme financiare pentru Toni Iuruc. Firmele iubitului Simonei Halep au datorii mari

Andrei Cezar 19.08.2021, 18:15
Probleme financiare pentru Toni Iuruc. Firmele iubitului Simonei Halep au datorii mari

La începutul verii, Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit, iar acum, cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă. La puțin timp după logodnă, au ieșit la iveală informații neștiute despre situația financiară a iubitului sportivei. Se pare că Toi Iuruc ar avea probleme cu firmele pe care le deține, care au înregistrat datorii uriașe, în urma pandemiei.

Toni Iuruc are probleme financiare. Firmele sale au strâns datorii uriașe

Logodnicul Simonei Halep este o persoană extrem de discretă, căruia nu îi place să se se afișeze în spațiul public. El a apărut de câteva ori în lumina reflectoarelor de dragul iubitei sale, însă a ales să își țină departe de ochii presei viața personală.

Nu multă lumea cunoaște care sunt de fapt afacerile de pe urma cărora Toni Iuruc câștigă bani. Cert este că cele mai importante venituri le obține în urma închirierii unor spații pe care el și mama sa le dețin în Capitală. Unul dintre ele se află în apropiere de Grădina Zoologică.

În plus, viitoarea soacră a Simonei Halep este și dezvoltator imobiliar. Mama lui Toni Iuruc a construit un complex de locuințe în aceeași zonă, potrivit wowbiz.ro.

Firma ”Trei rândunele SRL” a administrat, în trecut, Clubul Francez din Capitală iar acum are ca principal obiect de activitate ”închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. Societatea are 4 angajați, iar câștigurile nu sunt deloc impresionante.

Probleme financiare pentru Toni Iuruc. Firmele iubitului Simonei Halep au datorii mari
Probleme financiare pentru Toni Iuruc. Firmele iubitului Simonei Halep au datorii mari

Toni Iuruc, datorii de ordinul milioanelor de lei

Deși anul 2020 a fost unul de extrem de greu pentru oamenii de afaceri, Toni Iuruc a reușit totuși să își mențină firma la același nivel cu anii precedenți.

Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 914.396 lei și un profit net de 135.182 lei. Datoriile au crescut însă, ajungând până la 2,36 milioane lei iar datele de la Ministerul Finanțelor arată că la momentul bilanțului, firma mai avea în cont doar 6.699 lei.

Toni Iuruc a mai fost, de-a lungul timpului, acționar la câteva companii, cum ar fi agenția de publicitate care i-a făcut campania lui Sorin Oprescu la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei. Iuruc s-a retras însă din această afacere, dar nu se știe exact care este motivul.

Chiar dacă Toni Iuruc are datorii de milioane de lei, situația financiară a familiei nu este pusă în pericol. Simona Halep este sportiva din România cu cele mai mari câștiguri din istorie. Ea a strâns până acum aproximativ 38 de milioane de dolari din tenis. Fostul lider WTA a investit o bună parte din banii câștigați din sport în domeniile imobiliar, hotelier și chiar viticol.

Urmăriți Impact.ro și pe