Noi probleme medicale pentru Simona Halep. Sportiva s-a retras de la turneul de la Cincinnati

Andrei Cezar 19.08.2021, 10:03
Noi probleme medicale pentru Simona Halep. Sportiva s-a retras de la turneul de la Cincinnati

Simona Halep este urmărită de ghinion. După doar două partide jucate de la revenirea după accidentarea care a ținut-o pe bară aproximativ trei luni, sportiva se confruntă din nou cu probleme medicale. Ea s-a retras de la turneul de la Cincinnati, înainte de meciul cu Jessica Pegulia, din turul 2, din cauza unei probleme la adductor.

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati din cauza unei accidentări

Problemele de sănătate se țin lanț de fostul lider WTA. Simona Halep câștigase primul meci de la revenirea pe teren după o pauză de trei luni și jumătate. Ea a învins-o pe Magda Linette în primul tur de la Cincinnati cu 6-4, 3-6, 6-1. Problemele medicale au apărut în setul al doilea.

A fost nevoie de intervenția medicului. Simona a cerut time-out medical după ce a acuzat dureri la adductorul drept. Ea a revenit pe teren cu un bandaj imens aplicat pe coapsă și a reusit să o învingă pe Magda Linette.

După partidă, românca a recunoscut că este încă temătoare după accidentarea suferită în luna mai la turneul de la Roma.

Teama este permanentă acum, pentru că a fost o accidentare destul de gravă la Roma, nu am mai trăit așa ceva și, să ți se rupă mușchiul, nu este o treabă ușoară. A durat ceva până am revenit și bineînțeles că sunt un pic temătoare. 3 luni fără meci jucat, faptul că nu am jucat meciuri oficiale, îmi e mai greu acum, dar, de la o zi la alta, parcă e mai bine”, a spus Halep după meciul cu Magda Linette.

Noi probleme medicale pentru Simona Halep. Sportiva s-a retras de la turneul de la Cincinnati
Noi probleme medicale pentru Simona Halep. Sportiva s-a retras de la turneul de la Cincinnati

Verdictul medicilor

Simona a resimțit în continuare dureri la coapsă, iar în urma unor investigații medicale a fost nevoită să se retragă de la Cincinnati. Chiar dacă accidentarea nu este atât de gravă, fostul lider WTA a apreferat să se refacă pentru US Open.

„Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la aductorul piciorului drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc astăzi. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost frumos să vă revăd“, a anunțat Simona Halep pe Twitter.

Simona Halep (29 de ani / 13 WTA) a suferit o dublă ruptură musculară pe 12 mai la turneul de la Roma. Accidentarea a ținut-o departe de terenul de tenis aproximativ trei luni, ratând astfel participarea atât la turneele sale favorite, Roland Garros și Wimbledon, cât și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sportiva a revenit la începutul lunii august, la turneul de la Montreal. Halep a fost învinsă în primul ei meci jucat după o pauză de trei luni de Danielle Collins cu 2-6, 6-4, 6-4.

Urmăriți Impact.ro și pe