Probleme de sănătate pentru Mioara Roman. Oana a făcut anunţul despre mama sa: „Am venit cu ea la spital”

Ioana Bucur 13.07.2021, 16:37
Probleme de sănătate pentru Mioara Roman. Oana a făcut anunţul despre mama sa: „Am venit cu ea la spital”

Noi probleme de sănătate pentru Mioara Roman. Oana a fost cea care a făcut anunțul îngrijorător despre mama sa, pe care a dus-o, marți, la spital. Vedeta a dezvăluit că sora ei, Catinca, le va fi alături în momentele dificile.

Probleme de sănătate pentru Mioara Roman

Momente extrem de dificile pentru Oana Roman. Vedeta a ajuns, marți, la spital cu mama sa, care se confruntă, din păcate, cu noi probleme de sănătate. Așa cum și-a obișnuit deja fanii care îi urmăresc activitatea pe rețelele de social media, vedeta i-a ținut la curent cu ce se întâmplă în viața ei, dezvăluind că medicii au decis să îi facă Mioarei Roman o serie de analize și teste neurologice.

Oana a dezvăluit că sora ei, Catinca, era pe drum spre spital, vrând să le fie alături și „ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut”.

„Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut”, a spus Oana Roman pe InstaStory în urmă cu puțin timp.

Primele luni ale anului 2021 nu au fost deloc ușoare pentru Mioara Roman, care a trecut prin două intervenții chirurgicale. Din fericire, recuperarea a fost rapidă, fără complicații, iar fiicele ei i-au asigurat cele mai bune condiții, ea fiind internată pentru câteva săptămâni într-un centru de îngrijire de lux.

Probleme de sănătate pentru Mioara Roman
Oana Roman a anunțat că mama sa are noi probleme de sănătate

Oana Roman se pregătește de nuntă

La aproape șase luni după ce au anunțat că au divorțat, la notar, Oana Roman și Marius Elisei par mai îndrăgostiți ca niciodată. Vedeta a mărturisit recent că vrea să se recăsătorească cu tatăl Isabelei și că își dorește să organizeze o petrecere mare, la care să poarte o rochie de mireasă diferită față de prima pe care a îmbrăcat-o în urmă cu șapte ani.

Nu va fi o nuntă tradițională, ci, mai degrabă, o ceremonie de reînnoire a jurămintelor la biserică.

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: «Eu slujbă de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a mai spus fiica lui Petre Roman în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...