PRO TV l-a ruinat pe Cornel Palade. Singura sursă de venit pe care o mai are e pensia: „Trăiesc ca o plantă”

Ana-Maria Tudor 13.06.2023, 13:47
PRO TV l-a ruinat pe Cornel Palade. Singura sursă de venit pe care o mai are e pensia: „Trăiesc ca o plantă”

Cornel Palade, unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România, nu a mai fost implicat în niciun proiect TV începând cu finalul anului trecut. Actorul, cunoscut ca partener de scenă al lui Romică Țociu, a dezvăluit recent informații despre modul în care își gestionează acum pensia.

Cornel Palade nu mai are proiecte televizate

Cornel Palade în vârstă de 70 de ani, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai apreciați actori din România. Timp îndelungat, el a împărțit scenă cu Romică Țociu, aducând bucurie și amuzament publicului român. Cu toate acestea, în ultima perioadă, au avut loc schimbări în carieră sa. Ultima lui apariție televizată a avut loc în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Motivul pentru care Cornel Palade nu mai apare la TV cu Romică Țociu
 

După finalul anului trecut, Cornel Palade nu a mai fost implicat în niciun proiect TV. Cu toate acestea, actorul a dezvăluit că nu este afectat de această situație. Își gestionează bugetul pe baza pensiei sale și își petrece timpul acasă, alături de familie. Cornel Palade a găsit o liniște și un echilibru în a se bucura de timpul petrecut în intimitatea căminului său, alături de cei dragi.

„Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnu Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat acesta pentru click.ro.

Cornel Palade: „Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”

În ultimii doi ani, în plină perioadă de pandemie, fiica lui Cornel Palade, Ada (33 de ani), a luat hotărârea de a se muta în Londra în căutarea unei vieți mai bune și a oportunităților profesionale în domeniul teatrului. Această decizie a adus cu sine un sentiment de dor intens pentru tatăl său. Potrivit click.ro, Cornel Palade a fost profund afectat de plecarea fiicei sale și de distanța care îi separă acum.

„Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în funcție de cum are și timp, de programul său. Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tineriții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a mai precizat Cornel Palade.

Urmăriți Impact.ro și pe