Pro TV își modifică programul și anunță întreruperea filmărilor la anumite show-uri. Ce se întâmplă cu Las Fierbinți

Stan Filon 22.03.2020, 14:54
Pro TV își modifică programul și anunță întreruperea filmărilor la anumite show-uri. Ce se întâmplă cu Las Fierbinți

PRO TV a anunţat modificarea grilei de programe şi a anunţat întreruperea filmărilor pentru serialele ”VLAD” și ”Las Fierbinți”, emisiunile ”Ce spun românii”, ”Pe bune?!”, precum şi pentru show-ul ”Masked Singer România”.

Pro TV își modifică programul și anunță întreruperea filmărilor la mai multe show-uri

Grila de programe a PRO TV va fi modificată începând de săptămâna viitoare în contextul epidemiei care a speriat tot mapamondul. Astfel, televiziunea din Pache Protopopescu anunţă extinderea conținutului știrilor, în timp ce difuzarea unor show-uri TV va fi amânată.

Emisiunile înregistrate difuzate la PRO TV presupun munca a echipe mari de profesioniști de producție, cu invitați și spectatori în platouri. Pentru a asigura siguranța tuturor colegilor și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producțiile care și-au întrerupt filmările se numără serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun românii, Pe bune?! și Masked Singer România”, informează PRO TV.

Filmările Masked Singer România au fost întrerupte
Filmările Masked Singer România au fost întrerupte

Modificările grilei au fost făcute în aşa fel încât telespectatorii să beneficieze ca şi până acum de știri, filme și producțiile din timpul zilei, care vor fi realizate luându-se măsuri stricte de protecție.

Gospodar fără pereche și Românii au talent, nicio modificarfe

Echipa Știrile PRO TV lucrează permanent pentru a oferi conținut nou și relevant la nivel național și internațional, în același timp asigurând măsuri de protecție pentru prezentatori, reporteri, operatori de imagine și echipa din redacție. În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30, oferindu-le telespectatorilor cele mai noi și obiective informații despre evenimentele zilei„, mai infprmează PRO TV.

De asemenea, emisiunile Vorbește lumea și La Măruță îşi vor continua ca şi până acum, de luni până vineri. Conținutul acestora va asigura informații despre contextul actual din țară. de asemenea, vor conţine sfaturi de la specialiști și măsuri de prevenție, precum şi intervenții live pe Skype.

Programul PRO TV în prime time va fi:

Luni, sâmbătă și duminică: PRO TV va difuza filme artistice

Marți și joi: timp de două ore, personajele din Las Fierbinți aduc cele mai îndrăgite momente din sezoanele trecute

Miercuri: telespectatorii pot continua să urmărească aventurile bărbaților în căutarea iubirii, la Gospodar fără pereche

Vineri: Românii au talent continuă să le aducă telespectatorilor momente de #un10perfect„.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...