PRO TV, decizie neaşteptată la început de an. Ce mare show revine pe post în 2022

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 11.01.2022, 11:40
PRO TV, decizie neaşteptată la început de an. Ce mare show revine pe post în 2022

După ce a reușit să bată recordul de audiență și să își întreacă rivalul, Antena 1, în noaptea de Revelion, Pro TV a anunțat că un show important revine pe post. Telespectatorii au apreciat întotdeauna această producție, mai cu seamă că emisiunea a lipsit din grila de programe în ultima perioadă. Anul 2022 se anunță unul incendiar în cadrul postului de televiziune. Iată ce show-uri importante vor putea fi urmărite.

Pro TV a anunțat ce show revine pe post, după o lungă așteptare

Cei care îndrăgesc emisiunile de talente se vor bucura să afle că Pro TV a anunțat ce show revine pe post, după ce o perioadă a lipsit din grilă. Show-ul a scris istorie în cadrul televiziunii din Pache Protopopescu, bucurându-se de audiențe importante. De asemenea, acesta a reprezentat o rampă de lansare pentru multe vedete din lumea artistică.

Așa cum era de așteptat, Vocea României urmează să fie din nou difuzată de Pro TV, după ce debutul pandemiei a oprit filmările show-ului, în 2020. Astfel, cei pasionați de muzică și care își doresc să se remarce pe o scenă, sunt așteptați să se înscrie la preselecții. Jurații așteaptă cu nerăbdare să întoarcă scaunele în fața noilor concurenți, în cel de-al zecelea sezon al emisiunii Vocea României.

Înscrie-te pentru sezonul 10 Vocea României, vino la preselecții și cucerește o țară întreagă cu timbrul tău vocal fantastic și cu abilitatea de a face spectacol!, au transmis reprezentanții Pro TV.

Ce mare show revine la Pro TV
Noii concurenți sunt așteptați la preselecțiile pentru sezonul 10 Vocea României

Show-ul Survivor s-a mutat la Pro TV

Dincolo de revenirea mult așteptată a emisiunii Vocea României, în grila Pro TV a apărut o producție neașteptată. Show-ul Survivor România 2022 va fi difuzat de postul din Pache Protopopescu, astfel că fanii care se obișnuiseră cu celebrul reality din Dominicană pe Kanal D, vor muta canalul. Producătorii au anunțat deja premieră emisiunii pe data de 16 ianuarie. În timp ce echipele Războinicilor și Faimoșilor se anunță unele proaspete și gata de concurs, gazda emisiunii rămâne Daniel Pavel.

Din echipa Războinicilor vor face parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Pe de altă parte, Faimoșii pregătiți să îi înfrunte pe traseele din Republica Dominicană sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...