Pro TV a dat o nouă lovitură! La ce s-au uitat peste 2 milioane de români chiar în seara zilei în care Guvernul Cîțu a fost demis

Ana Anitoiu 06.10.2021, 13:44
Pro TV a dat o nouă lovitură! La ce s-au uitat peste 2 milioane de români chiar în seara zilei în care Guvernul Cîțu a fost demis

Pro TV a dat o nouă lovitură în clasamentul audiențelor. Iată la ce s-au uitat peste 2 milioane de români, marți seară, după ce Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură.

La ce s-au uitat peste 2 milioane de români după demiterea Guvernului Cîțu

După ce Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură, românii au ales comedia. Serialul ”Las Fierbinți” de la Pro TV a obținut cea mai bună audiență din acest sezon.

Mai exact, peste 2,1 milioane de români din toată țara au preferat ca după ce Guvernul a fost demis să se uite la serialul de comedie ”Las Fierbinți”, în intervalul de difuzare 20:30 – 21:30. Kanal D a câștigat locul al doilea în top, cu 1.269.000 de telespectatori, iar Antena 1 a completat podiumul cu doar 840.000 de oameni care au ales ”Asia Express”.

Pro TV a dat o nouă lovitura! La ce s-au uitat peste 2 milioane de romani chiar in seara zilei in care Guvernul Citu a fost demis
Las Fierbinti

Pe segmentul urban, ”Las Fierbinți” i-a adus televiziunii Pro TV 1.012.000 de telespectatori, iar pe cel comercial, reprezentat de tineri, aproximativ 439.000 de telespectatori.

Însă, după ora 21:30, Pro TV a căzut pe locul al treilea în topul audiențelor la nivel național și urban și cel de-al doilea pe segmentul publicului comercial, cu emisiunea ”Căsătoriți pe nevăzute”. Pe intervalul acestei emisiuni, Kanal D conducea clasamentul în țară, iar Antena 1 era lider la orașe și pentru publicul tânăr.

Serialul ”Las Fierbinți” s-a alăturat campaniei de vaccinare anti-Covid-19

Serialul “Las Fierbinţi” s-a alăturat campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului. Actorul Adrian Titieni a apărut în rolul unui medic care le-a vorbit lui Firicel și altor săteni despre importanța imunizării anti-Covid-19.

”Oameni buni, vaccinul nu e obligatoriu. Îl face cine vrea. Dar ceea ce pot eu să vă spun e că se moare de la virusul acesta. Nu e de glumă cu el. Nu e o simplă răceală cum zice domnul Firicel. Sunt complicații pulmonare majore.

Dacă sunteți vaccinați și vă-mbolnăviți riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mulți scade riscul ca acest virus să producă mutații majore cu efecte mult mai agresive.

Suntem pe o corabie plină de găuri care ia apă. Dacă vrei să-ți pui vesta de salvare, ți-o pui. Dacă nu, e treaba ta!”, a spus printre altele doctorul interpretat de Adrian Titieni în ”Las Fierbinți”.

Episodul în care Adrian Titieni a vorbit despre importanța imunizării împotriva coronavirusului a fost difuzat la scurt timp după ce o actriță din ”Las Fierbinți” a fost dusă la spital cu salvarea după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Vezi AICI ce a povestit soția lui Firicel în ”Las Fierbinți”, Liliana Mocanu, despre lupta sa cu această boală! 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...