O actriţă din Las Fierbinţi are covid-19. A fost luată de Salvare

Ana Anitoiu 29.09.2021, 17:33
O actriţă din Las Fierbinţi are covid-19. A fost luată de Salvare

O actriţă din serialul de comedie ”Las Fierbinţi” de la Pro TV are Covid-19 și a avut nevoie de o Salvare care a dus-o la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Profesor Matei Balș” din București.

În ce stare se află actrița din ”Las Fierbinți”

Mai exact, actrița care o interpretează pe soția lui Firicel în ”Las Fierbinți”, Liliana Mocanu, a dezvăluit printr-un apel în cadrul emisiunii ”La Măruță” de la Pro TV că are Covid-19.

Actrița a spus că a fost nevoită să aștepte patru ore și jumătate pentru o Salvare, sâmbătă. A fost dusă la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Profesor Matei Balș” unde i s-a făcut un CT, iar medicii i-au confirmat că ”stă bine pulmonar”. Totuși, starea ei nu este una bună.

O actrita din Las Fierbinti are covid-19. A fost luata de Salvare
Liliana Mocanu si Cuzin Toma (Firicel din ”Las Fierbinti”)

”Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit Salvarea după 4 ore şi jumătate. Am făcut un CT la Balş şi se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate.

Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine”, a spus Liliana Mocanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Fiica actriței din ”Las Fierbinți” are și ea Covid-19

De asemenea, actrița din ”Las Fierbinți” a spus că și fiica ei s-a infectat cu noul coronavirus, dar că salvarea pe care au chemat-o încă de ieri pentru un test PCR s-a lăsat așteptată.

”Fiica mea s-a pozitivat. Aşteptăm de ieri Salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sperăm să vină o Salvare mai rapid, ca să o testeze şi pe Ana (fiica ei, n.r.).

Din păcate, sunt foarte solicitate, la alţii au venit şi după 72 de ore o salvare pentru un PCR. Sunt spitalele pline şi e pe bune. Nu stă nimeni să nu se ducă la un bolnav, e plin şi e grav. ”, a mai spus Liliana Mocanu.

Miercuri, 29 septembrie, au fost raportate 10.826 de cazuri noi de Covid-19 în ultimele 24 de ore și 207 decese. Bilanțul pandemiei de coronavirus în România a ajuns la 1.221.636 de îmbolnăviri; dintre care 1.388 reinfectări la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare; 1.110.542 de vindecări și 36.865 de decese.

În spitalele din țară, numărul total de pacienți cu Covid-19 este de 11.742. Dintre aceștia, 1.320 se află la ATI. Impact.ro actualizează zilnic AICI datele referitoare la evoluția pandemiei de coronavirus în România!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...