Prinși la șpriț cu drona. Ce au înțeles localnicii din carantina decretată în județul Suceava. Video

Redacția IMPACT 18.04.2020, 09:01
Prinși la șpriț cu drona. Ce au înțeles localnicii din carantina decretată în județul Suceava. Video

Localnicii se pare că n-au înțeles așa cum trebuie aspectele stării de ugență ce a fost decretată de mai bine de o lună. În județul Suceava, unul dintre principalele focare cu noul virus ale României, oamenii au fost prinși la șpriț prin intermediul unei drone.

Prinși la șpriț cu drona. Ce au înțeles localnicii din carantina decretată în județul Suceava

Autoritățile au depistat mai multe persoane din localitatea Pătrăuți, din județul Suceava, în timp ce încălcau legea în vigoare. Oamenii au fost surprinși la șpriț și grătare, deși județul lor este în zonă roșie de carantină. Prin intermediul unei drone de supraveghere, ce avea instalată o cameră de termoviziune, oamenii legii au observat activitatea ce contrazice eforturile masive de-a stopa răspândirea cu noul virus. În acest caz au fost depistate nu mai puțin de 15 adulți, alături de un adolescent.

Prinși la șpriț cu drona. Ce au înțeles localnicii din carantina decretată în județul Suceava
Localnicii au încins un grătar, în plină carantină, în județul Suceava

Localnicii din Suceava au încălcat cu desăvârșire avertismentele autorităților. Oamenii din localitatea Pătrăuți au fost prinși cu ajutorul dronelor de supraveghere și a fost descoperit respectivul grup de persoane, ce se poate observa și în imagini, în afara zonei de carantină.

Ministerul de Interne a realizat astfel de acțiuni tocmai pentru a depista posibilele nereguli. Oamenii încingeau un grătar, în toiul nopții. Potrivit celor de la adevărul.ro, persoanele din imagine nu aveau vreun document la ei, fie declarația pe proprie răspundere, impusă de autorități. Aceștia au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice, în toiul petrecerii.

Comuna respectivă este una ce a intrat în atenția publică și în ultimele zile. Totul după scandalul izbucnit cu muncitorii sezonieri care au plecat la muncă în Germania, în plină criză epidemiologică. Localnicii au folosit o autorizație din partea primarului din localitate. Acțiunea de-a introduce drone a fost implementată și după ce foarte multe persoane au fugit din zonele carantinate, pentru a pleca la muncă în străinătate.

MAI a transmis că persoanele prinse în afara zonei de carantină au fost sancționate cu amenzi de o valoare totală de 30.000 de lei. Localnicii au încălcat restricțiile de circulație. În cazul adolescentului prins, de 15 ani, acesta a primit un avertisment verbal.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe