Principalul suspect al crimei de la Bran a fost prins. Era rudă cu Nicu și Alexandra, tinerii omorâți la câteva luni după căsătorie

Anca Manolica 16.01.2023, 20:12
Principalul suspect al crimei de la Bran a fost prins. Era rudă cu Nicu și Alexandra, tinerii omorâți la câteva luni după căsătorie

O crimă dublă petrecută în noaptea de duminică, 15 ianuarie 2023, în comuna Bran din județul Brașov a șocat o țară întreagă. Un bărbat în vârstă de 38 de ani, angajat al ISU, şi soţia sa au fost găsiţi morţi luni dimineaţă în casa lor din localitatea Şimon, suspectul fiind, se pare, chiar rudă cu cei doi.

Posibilul suspect al dublei crime din Bran, prins de polițiști

Cei doi parteneri s-au căsătorit în luna august și erau un cuplu foarte fericit. Bărbatul de 38 de ani lucra ca paramedic la SMURD și, după ce nu a mai ajuns luni dimineață, 16 ianuarie, la serviciu, colegii acestuia s-au sesizat și i-au alertat familia. Cumnata pompierului a mers de urgență la locuința acestuia, acolo unde a găsit ușa de la intrare spartă. Din păcate, aceasta a descoperit, la etaj, trupurile fără suflare ale celor doi soți.

Nicu și Alexandra au fost uciși cu cruzime cu o seară înainte, în comuna Bran din județul Brașov. Trupurile lor au fost găsite în dormitorul conjugal, într-o mare baltă de sânge. Potrivit unor surse citate de publicaţia locală News Braşov, victimele aveau capetele zdrobite.

Familia, îngrozită de cele văzute, au alertat autoritățile, iar criminaliștii au cercetat în amănunt proprietatea, în căutarea unor indicii pentru a identifica atacatorul. Singura pistă oferită de apropiați a dus la un vecin, văr cu Nicolae. Cei doi se judecau pentru hotarul dintre curțile celor două gospodării, bărbatul respectiv dorind să îl oblige pe Nicolae să își mute gardul cu o palmă mai încolo.

Principalul suspect al crimei de la Bran a fost prins
Principalul suspect al crimei de la Bran a fost prins

„Ușa camerei lor era deschisă și era plin de sânge. Se poate să fi auzit în toiul nopții că cineva a dat buzna peste ei. Au dat să iasă din cameră și n-au mai putut”, a spus cumnata victimelor, pentru Știrile Pro TV.

Scena crimelor

Potrivit primelor informații, se pare că cei doi au fost atacați în propria casă, noaptea, și nici măcar nu au apucat să se apere. În cursul serii de luni, 16 ianuarie, anchetatorii au pătruns în gospodăria posibilului suspect, vecin și văr cu bărbatul ucis.

Câinele de urmă al polițiștilor s-a oprit în grădina suspectului, iar anchetatorii au descoperit în curte un topor. La ora 15:30 anchetatorii au reușit să pătrundă în casa bărbatului și l-au găsit înăuntru, extrem de agitat, ascunzându-se în pod, cu un cuțit asupra lui. Din cauza intrării înguste în încăpere, acesta nu a putut fi încercuit și imobilizat și s-a trecut trecut la negocieri. Suspectul a fost, între timp, prins.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...