Prin ce trece acum Bianca Drăgușanu. Mesajul care a îngrijorat fanii: “Am să vă povestesc o dramă. O să-mi dau jos toate măștile”

Prin ce trece acum Bianca Drăgușanu. Mesajul care a îngrijorat fanii: “Am să vă povestesc o dramă. O să-mi dau jos toate măștile”

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj cu care și-a îngrijorat fanii. Vedeta a spus că are de povestit o dramă și că vrea să își dea jos toate măștile.

Ce mesaj a transmis Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu s-a filmat în mașină, purtând o mască de protecție și o pereche de ochelari de soare cu lentile mari. În mașină, alături de ea, se afla fiica ei, Sofia Natalia, pe care o are din relația cu Victor Slav.

”Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea.

Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați. Ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Vedeta a precizat că este vorba despre un ”capitol final”, ce ”conține mijlocul lunii septembrie”. Bianca Drăgușanu a precizat că, pentru ea, cea mai mare importanță o are fiica ei, care merită să aibă o mamă fericită, activă, bună și frumoasă.

”Povestea pe care vreau să vi-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Bineînțeles, cel mai important factor din viața mea este Sofia, care merită să aibă o mamă fericită, activă, bună și frumoasă.

Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Prin ce trece acum Bianca Drăgușanu. Mesajul care a îngrijorat fanii: “Am să vă povestesc o dramă. O să-mi dau jos toate măștile”

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre relația ei cu Alex Bodi

Anterior, Bianca Drăgușanu a dat detalii despre ultima ei despărțire și împăcare, în relația cu Alex Bodi. Ea a dezvăluit ce s-a întâmplat.

“N-am primit flori, la cât de atent și romantic a fost în fiecare lună, consider că a făcut ceva greșit în data de 1 spre 2 și m-am supărat foarte tare pe el, mi s-au amplificat mie niște pitici! M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez!

Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred. Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult.

Sincer îmi pare rău că am procedat așa, nu trebuia să procedez așa, m-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea.”, spus Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI