Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit din nou? Ce apare pe conturile lor de Facebook. Fanii au rămas uimiți

Iancu Andreea / 30.09.2020, 19:20
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit din nou? Ce apare pe conturile lor de Facebook. Fanii au rămas uimiți

Telenovela Bianca-Bodi se continuă cu un nou episod. După ce părea că lucrurile între ei s-au terminat definitiv, noile vești anunță o căsătorie. Informația a apărut pe conturile de Facebook a celor doi. Vestea i-a uimit chiar și pe fani.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou căsătoriți?!

Povestea de dragoste dintre Bianca și Alex pare desprinsă dintr-un scenariu de film. S-au iubit cu patos, apoi s-au despărțit cu scântei pentru a reveni din nou unul în brațele celuilalt. Cu siguranță și ei au pierdut șirul împăcărilor și despărțirilor, din care nu au lipsit acuzațiile și scandalurile. Gelozia, violența și relațiile cu alți parteneri au făcut parte din jocurile pe care le-au tot pus în scenă.

De data aceasta, însă, cuplul a reușit să uimească din nou. Se pare că relația lor a primit o nouă șansă, care ar fi culminat chiar cu o căsătorie. După ce au divorțat, Bianca și Bodi au dezvăluit totul pe internet. Astfel, fanii au fost surprinși să observe că statutul relației s-a transformat. Dintr-o “relație complicată”, pe pagina de Facebook a Biancăi apare “căsătorită”.

Deși nimic nu prevestea acest pas, Bianca și Bodi au revenit la vechile sentimente. Cel mai recent, cuplul a fost văzut extrem de fericit la ziua de naștere a Sofiei, micuța Biancăi cu Victor Slav.

Bodi și Bianca nu pot sta prea mult timp despărțiți unul de altul
Bodi și Bianca nu pot sta prea mult timp despărțiți unul de altul

Cum au ajuns să se împace Bianca și Bodi, după ultima despărțire

La ultima ceartă dintre blondină și afacerist, Bianca susținea că nu vrea să mai aibă de-a face cu Bodi. Iar aceste declarații veneau exact în momentul în care cei doi ar fi împlinit doi ani de relație. Deși mulți s-au gândit că lipsa darurilor a fost cea care a cauzat ruptura, de fapt, problemele dintre Bianca și Alex au fost altele.

“N-am primit flori, la cât de atent și romantic a fost în fiecare lună, consider că a făcut ceva greșit în data de 1 spre 2 și m-am supărat foarte tare pe el, mi s-au amplificat mie niște pitici! M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez!

Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred. Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult. Sincer îmi pare rău că am procedat așa, nu trebuia să procedez așa, m-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, despre ultima împăcare cu Alex Bodi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI