Prin ce trebuie să treacă Roxana Ciuhulescu din cauza picioarelor lungi. ”Altă soluție nu am” (Exclusiv)

Ioana Bucur 20.03.2021, 15:44

Tocmai partea corpului ce a făcut-o celebră îi dă și mari bătăi de cap. Puțini ar bănui prin ce trebuie să treacă Roxana Ciuhulescu din cauza picioarelor lungi. Fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor de la PRO TV a explicat, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, ce este nevoită să facă.

Prin ce trebuie să treacă Roxana Ciuhulescu din cauza picioarelor lungi

Roxana Ciuhulescu este una dintre cele mai spectaculoase apariții din showbiz-ul românesc. Cunoscută ca vedeta cu cele mai lungi picioare, ce măsoară nici mai mult nici mai puțin de 1,20 metri,  fosta prezentatoare ProMotor este pasionată de mașini și sporturi extreme. Având o înălțime de peste 1,90 metri, vedeta atrage de fiecare dată atenția celor din jur. Mereu degajată, cu zâmbetul pe buze și o atitudine pozitivă, vedeta PRO TV este apreciată și pentru felul în care arată: cu un corp tras prin inel și picioare lungi de aproape un metru și jumătate. Contactată de reporterii redacției Playtech – Impact, Roxana a mărturisit, în exclusivitate, care este secretul picioarelor sale frumoase.

„Fac sport de la vârstă de patru ani. Am făcut sport de când mă stiu, am făcut pauze mici doar atunci când am avut unele probleme medicale, dar lucrurile astea nu depind de mine. Am grija ce mănânc, dar nu este o obsesie acest lucru pentru că dacă fac mișcare, atunci îmi permit să mănânc din toate câte puțin. Nu fac foamea. Masaj fac destul de rar. Îmi îngrijesc pielea cu ulei de măsline. Atunci când am pielea udă mă dau cu ulei de măsline și mă ajută la hidratare. Plus că sunt o norocoasă că am un metabolism foarte bun, am arderile excelente”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu.

Prin ce trebuie să treacă Roxana Ciuhulescu din cauza picioarelor lungi
Roxana Ciuhulescu este cunoscută ca „vedeta cu cele mai lungi picioare”

„Altă soluție nu am” 

Mulți și-ar dori să aibă înălțimea ei, dar puțini ar bănui prin ce trebuie să treacă Roxana Ciuhulescu din cauza picioarelor lungi. Vedeta a mărturisit că nu își găsește blugi potriviți pentru înălțimea picioarelor sale și, prin urmare, este nevoită mereu să își facă pantalonii doar la comandă sau să îi cumpere atunci când merge în străinătate:

„Îmi cumpăr pantaloni de unde găsesc pe măsură mea. Îmi iau multe perechi de blugi din Amsterdam pentru că sunt acolo niste magazine speciale pentru persoane înalte. Plus că îmi fac multe haine la comanda că alta soluție nu am”, ne-a mai spus Roxana.

Roxana Ciuhulescu are toate motivele să se considere o femeie împlinită. Ambițioasă pe plan profesional, vedeta a găsit liniște sufletească lângă frumoasa ei familie: doi copii minunați și un soț care o iubește necondiționat. Roxana este la a doua căsătorie, asta după ce în 2018 și-a unit destinul cu Silviu Bulugioiu, preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti. Totul s-a întâmplat imediat după ce a divorțat de Mihai Ivănescu, cu care are și o fetiță:

„Copiii sunt bine, fata face în continuare școală online, Cezar merge la grădiniță. Sunt bucuroasă că am doi copii sănătoși și ascultători”, a mai spus vedeta PRO TV, pentru Playtech.