Prin ce a trecut soția lui Dani Oțil. Primele declarații despre vedeta Antena 1 ”Nici el nu ne mai suportă”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 31.01.2022, 16:46
Prin ce a trecut soția lui Dani Oțil. Primele declarații despre vedeta Antena 1 ”Nici el nu ne mai suportă”

Familia Oțil a trecut prin momente dificile în ultima săptămână, motiv pentru care Dani Oțil, prezentatorul de la Antena 1, și soția lui au rămas acasă, întrerupându-și activitățile obișnuite. Micuțul Luca Tiago a reușit să le dea emoții părinților săi, care s-au confruntat cu prima perioadă mai dificilă de la nașterea bebelușului. Gabriela Oțil a dezvăluit recent un detaliu neștiut despre soțul său.

Soția lui Dani Oțil, primele declarații despre perioada dificilă din viața familiei

Gabriela, soția lui Dani Oțil, se bucură de momentele petrecute alături de micuțul său, care aniversează deja patru luni de la naștere. Totuși, viața de părinte vine cu o mulțime de provocări, astfel că familia Oțil a cunoscut primul astfel de hop. În urmă cu câteva zile, fotomodelul dezvăluia că un virus îi afectează pe ea și pe Dani, precum și pe micuțul Luca Tiago. Astfel, cei doi au ales să rămână acasă, iar prezentatorul nu a mai ajuns la emisiune.

După aproape o săptămână de nopți nedormite și o stare mai puțin bună, Gabriela a făcut primele dezvăluiri despre familia sa. Soția lui Dani Oțil a recunoscut care este atmosfera din casă, cu micuțul care le ocupă tot timpul și cu această răceală care i-a epuizat și mai mult. Din fericire, cu toți sunt mai bine, astfel că Gabriela și Dani vor începe să își reia activitățile.

Soția lui Dani Oțil, primele declarații despre familia sa
Gabriela Oțil a făcut dezvăluiri pe contul său de Instagram

Cei doi părinți au trecut prin momente grele. „Vrea cineva un bebeluș?”

Pentru că își ține admiratorii la curent cu diferite aspecte din viața sa, fotomodelul a ales să se destăinuiască și să le ofere veștile bune, pe Instagram. Nopțile pierdute i-au epuizat pe cei doi părinți, astfel că, în glumă, Gabriela chiar și-a întrebat urmăritorii dacă nu cumva își doresc un bebeluș. Din fericire, tot răul a fost spre bine, astfel că cei trei și-au revenit.

Ironia a culminat cu o dezvăluire făcută de soția lui Dani Oțil despre prezentator. Gabriela a recunoscut că matinalul de la Antena 1 este epuizat și că a ajuns la capătul puterilor. Continuând să glumească, partenera de viață a lui Dani a recunoscut că prezentatorul reușește cu greu să facă față situației după atâtea zile petrecute în casă.

„Ziua a patra de stat în casă doar noi cu bebelușul, fără niciun ajutor. A fost crunt! Bine măcar că ne simțim mai bine și eu și bebelușul. Au fost niște nopți și niște zile crunte, doamne! Nu-mi vine să cred că este abia joi, tot 2022, credeam că suntem în alt an. Tati era bine, dar nici el nu ne mai suportă, vă dați seama! Vrea cineva un bebeluș?”, a spus Gabriela Oțil pe Instagram.

Soția lui Dani Oțil, primele declarații despre familia sa
Soția lui Dani Oțil afișează o formă de invidiat

„A ieșit un lucru bun din toată gripa asta”

Încercând să surprindă și partea bună a timpului petrecut împreună, bolnavi, Gabriela Oțil s-a filmat în oglindă, dezvăluindu-și silueta demnă de toată admirația.

„A ieșit un lucru bun din toată gripa asta. Asta da dietă. Să fii bolnavă și tu și copilul…”, a adăugat soția lui Dani Oțil.

După ce a născut, vedeta a reușit să scadă rapid în greutate și să își revină la forma de dinaintea sarcinii. Însă starea de sănătate a făcut-o pe frumoasa soție a lui Dani să mai piardă niște kilograme, afișând un abdomen de invidiat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...