Prin ce a trecut Lila din Vacanța Mare, după ce filmările pentru serial s-au încheiat. A fost cumplit pentru ea. Unde lucrează acum

Redacția IMPACT 28.05.2020, 10:16

Mirela Stoian, cunoscută publicului larg pentru interpretarea personajului Lila, din producția de succes, „Vacanța Mare” a trecut prin clipe nu tocmai plăcute după încheierea serialului. Prin ce încercări a fost nevoită să treacă?

Lila din „Vacanța Mare” a trecut prin clipe grele în ultimii ani

Cum poate un personaj să reprezinte simultan atât o binecuvâtare și un mijloc de a deschide uși, cât și o piedică? Interpreta personajului Lila din „Vacanța Mare” ne explică cum se prezintă situația. După terminarea filmărilor pentru acest serial, Mirela Stoian, ajunsă la vârsta de 50 de ani spune că i-a fost dificil în a găsi un nou loc de muncă în industrie. Motivul? Oamenii trăiau încă prin prisma rolului ei din „Vacanța Mare”, iar o distribuție a sa într-un rol nou nu ar fi fost tocmai ușoară.

Sursa foto: Facebook/Mirela Stoian
Sursa foto: Facebook/Mirela Stoian

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de > acestui nume”.

Din cauza acestui lucru, actrița a ajuns să trăiască aproape la mila apropiaților că timp de mai mulți ani, aceasta nu a reușit să își găsească un loc de muncă.

„Dacă nu mi-am găsit de muncă în ultimii cinci ani este şi faptul că lumea m-a văzut ca pe acest personaj. (…) Sora şi părinţii mă ajută. Mi-am plâns de milă, am strigat cu disperare. Ştiu că mai am multe de dat. Mă întreb deseori dacă am murit şi… nu-mi dau seama”.

Potrivit informațiilor regasite pe pagina sa de Facebook, Mirela Stoian lucrează la Teatrul Odeon și spune că deocamdată nu mai dorește să apară la TV și mizeză pe o viață mai liniștită și discretă, departe de ochii mass-mediei și ai televiziunilor, spunea într-un interviu din trecut, pentru okmagazine.ro.

Alături de Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu, Mirela Stoian i-a încântat pe români cu un gen de umor aparte, care s-a evidențiat în primii ani ai României postdecembriste.

Urmăriți Impact.ro și pe