Prin ce a trecut Idris Elba în timpul luptei cu Covid-19. Boala l-a traumatizat pe celebrul star de la Hollywood

Raluca Juncu 14.07.2020, 16:28

Idris Elba, cunoscut publicului din pelicule cinematografice de excepție precum Avengers: Infinity War sau Thor a trecut prin clipe dificile încă de la începutul acestui an, când a fost diagnosticat cu COVID-19. Actorul a mărturisit într-un interviu e efect a avut această boală asupra sa și cum a trecut peste.

„A fost destul de traumatizant”

Era mijlocul lunii martie când Idris Elba era testat pozitiv pentru noul coronavirus, după cum anunțase chiar el pe pagina sa de Twitter. Actorul în vârstă de 47 de ani a contractat virusul alături de soția sa, Sabrina Dhowre, chiar la începutul pandemiei de COVID-19 în întreaga lume, perioadă în care s-au îmbolnăvit atunci mai multe celebrități de la Hollywood precum Tom Hanks, Rita Wilson Olga Kurylenko sau Debi Mazar.

Idris Elba și soția sa Sabrina Dhowre. Foto: captură video Instagram
Idris Elba și soția sa Sabrina Dhowre. Foto: captură video Instagram

În prezent, actorul din Thor este complet vindecat și recuperat și spune că se simte norocos că se află în viață. Cel mai mare impact pentru Idris Elba nu a fost la nivel fizic pentru că a fost asimptomatic, însă la nivel mental, COVID-19 s-a dovedit a fi o lovitură dificilă.

„Am fost asimptomatic, așa că nu am simțit simptomele majore pe care le-au avut toți ceilalți. Mental, însă, m-a lovit foarte rău, pentru că nu se știau multe despre boala asta. M-am simțit foarte obligat să vorbesc despre situația mea, doar pentru că sunt atâtea necunoscute. Iar impactul mental al acestui fapt asupra mea și a soției mele a fost destul de traumatizant”, a declarat Idris Elba pentru Sky News, citat de Digi 24.

Actorul a mai spus că a avut nevoie de o perioadă de izolare pentru a trece peste acest eveniment nefericit din viața sa.

Recent, Idris Elba a fost vocea care a narat un documentar realizat în memoria lui George Floyd, americanul de culoare care a fost ucis după ce un un polițist i-a ținut genunchiul presat pe gâtul său până când a acesta și-a pierdut cunoștința.

 

Sursa foto: Instagram/ Idris Elba 

Urmăriți Impact.ro și pe