Primul lucru pe care l-a făcut Regina, după 3 luni de izolare. Apariția inedită a Suveranei i-a uimit pe toți. Foto

Rădulescu Valentin / 01.06.2020, 17:39

După 3 luni de izolare, Regina Elisabeta a II-a a decis sa iasă afară pentru a se bucura de libertate. Pentru că pandemia de coronavirus s-a mai diminuat, Suverana și-a făcut și prima apariția care i-a uimit pe toți.

Cum a ieșit Suverana după 3 luni de izolare?

Suverana aflată la vârsta de 94 de ani, și-a făcut prima apariție în acest weekend după perioada de izolare. Aceasta a stat în casă 11 săptămâni și a respectat toate normele și regulile impuse de autorități pentru a învinge virusul. În tot acest timp Regina Elisabeta a II-a și-a îndeplinit toate îndatoririle de la distanță. Regina a condus audiența săptămânala prin telefon cu premierul Boris Johnson.

După ce perioada de izolare a trecut, suverana a ieșit în acest weekend afară pentru a lua o gură de aer, dar nu singură, ci pe unul dintre caii săi favoriți, Balmoral Fern, aflată la vârsta de 14 ani. Totodată, în timpul carantinei Regina a avut două apariții televizate. Prima în care a ținut un discurs prin care a subliniat că virusul va fi învins cât de curând, iar a doua apariția a fost una similară.

Primul lucru pe care l-a făcut Regina, după 3 luni de izolare. Apariția inedită a Suveranei i-a uimit pe toți. Foto
Sursă Foto: viva.ro

Regina s-a izolat în castelul Windsor

Elisabeta a II-a s-a retras la Castelul Windsor, unde a respectat toate regulile impuse. Totodată, aceasta a fost îngrijită și de 22 de servitori, care se ocupau cu dezinfectarea dormitoarelor regale și respectarea igienei pentru a preveni infecția cu noul virus. Suverana este îngrijită în mod normal de 500 de servitori, dar pe timpul carantinei au rămas doar 22.

„Ne facem datoria față de Majestatea sa. Nimeni nu se apropie de Regină la mai puțin de doi metri și mâncarea, ceaiul, vesela, așternuturile, hainele și tacâmurile sunt atent dezinfectate înainte. Regina a renunțat la orele de călătorie, la plimbările în parc și nu a mai părăsit de săptămâni bune castelul, cam astea sunt regulile impuse de operațiunea HMS Bubble. Sperăm ca totul să se încheie cu bine după încetarea epidemiei”, a declarat comandantul acum ceva timp, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI