Primele reproșuri la adresa lui Edi Iordănescu de la vârful FRF. De ce s-ar face vinovat selecționerul

Stan Filon 17.06.2022, 19:49
Primele reproșuri la adresa lui Edi Iordănescu de la vârful FRF. De ce s-ar face vinovat selecționerul

Parcursul dezastruos al echipei naționale de fotbal a României în Liga Națiunilor a dezamăgit pe toată lumea, mai ales după ce a fost înfrântă de două ori de reprezentativa Muntenegrului. Se pare că nici oficialii de la Federația Română de Fotbal nu prea mai au răbdare și încep să se strângă acuzațiile la adresa selecționerului Edi Iordănescu. Cel care a făcut primele acuzații a fost Mihai Stoichiță, șeful comisiei tehnice a FRF.

Primele reproșuri la adresa lui Edi Iordănescu de la vârful FRF

Mihai Stoichiță, oficial în Federația Română de Fotbal, a intervenit telefonic la un post de radio unde se discuta situația dezastruoasă în care a ajuns echipa națională a României. Șeful comisiei tehnice a FRF a vorbit despre ultimele întâlniri pe care le au oficialii le-au avut cu selecționerul Edi Iordănescu și a spus că nu vrea să mai audă de „accidente”, lăsând parcă de înțeles că cel care a oferit astfel de scuze ar fi fost chiar antrenorul naționalei.

„Din păcate ați văzut și dumneavoastră și concluziile trase din discuțiile cu președintele FRF și Edi Iordănescu. A fost un sumar al discuțiilor pe care le-am avut și urmează ca în perioada următoare ca antrenorul echipei naționale să ia decizii importante. Ne vom mai întâlni odată și vom vedea ce ne va propune Edi și vom vedea ce trebuie să facem în viitor. Sper sa nu mai fie accidente și să pierdem cu echipe slabe, scuza unui accident nu mai există, pentru că eu nu am mai pomenit nici la șoferie să faci zilnic accidente. Trebuie să fie un pic altfel la nivel de selecționer. Edi nu s-a adaptat la nivelul fotbalului românesc. Deciziile lui vor fi luate în cadrul comisiei tehnice si vom incerca sa nu aruncam toata vina pe cineva, ci să ne asumăm deciziile”, a declarat Mihai Stoichiță.

Primele reprosuri la adresa lui Edi Iordanescu de la varful FRF
Primele reprosuri la adresa lui Edi Iordanescu de la varful FRF

Mihai Stoichiță spune că FRF a dat semne că „putem să creștem mai bine”

Mihai Stoichiță a ținut să precizeze că oficialii de la Federația Română de Fotbal, din care face și el parte, au dat semne că fotbalul din țara noastră poate crește, însă a recunoscut că și el așteaptă un nivel mai bun. Stoichiță a spus că jucătorii se formează în timp.

„Eu nu arunc cu noroi în oameni, dar trebuie sa recunoaștem că acum 20 sau 25 de ani, jucătorii care trbuiau sa fie ingrijiti si sa aibe conditii foarte bune, au fost tratați diferit, iar jucatorii se formează în timp. Trebuie sa așteptăm un nivel mai bun al unei federații care a dat semne că putem crește mai bine”, a spus Mihai Stoichiță la Radio Sport Total FM.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...