Primele imagini cu Flick și Denisa Filcea, în rol de părinți. Mesajul emoționant transmis micuței lor

Andra Daoud 24.06.2022, 22:21
Primele imagini cu Flick și Denisa Filcea, în rol de părinți. Mesajul emoționant transmis micuței lor

Flick și soția lui, Denisa, au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi și-au luat prin surprindere fanii ieri, când au anunțat că s-a născut fetița lor. Așa cum era de așteptat, tăticul i-a dedicat deja primele versuri micuței, care a primit numele Eva Maria. Ce mesaj i-a transmis Flick fiicei sale și ce fotografie emoționantă a publicat, la o zi după ce a devenit tată.

Primele imagini cu Denisa și Flick în rol de părinți

La câteva luni după ce au anunțat că așteaptă primul lor copil, Denisa și Flick au anunțat ieri că s-a născut bebelușul lor. Cei doi au păstrat misterul legat de sexul copilului până în momentul nașterii și au refuzat să spună dacă așteaptă fetiță sau băiat, până în ziua cea mare.

Joi, 23 iunie, cei doi au anunțat că s-a născut fetița lor, pe care au botezat-o Eva Maria. Flick a dat vestea cea mare pe rețelele sociale, în stilul caracteristic. Exact ca atunci când a anunțat că va fi tătic, Flick i-a dedicat câteva versuri fiicei sale nou-născute:

Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.
Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria!

La o zi după ce a devenit tată, Flick a publicat și o fotografie în care apare cu bebelușul în brațe. Nu i se vede chipul micuței, însă fostul DJ de la Radio ZU are pe față un zâmbet imens. În dreptul imaginii, Flick a scris alte versuri pentru fiica lui:

Prințesei mele:
Vor fi în viață, cum să nu,
Prinți ce vor vrea ca să te lege
Jurându-ți dragoste. Dar tu
Să nu uiți c-ai un singur rege!

Primele imagini cu Flick si Denisa Filcea, in rol de parinti
Flick si fetita lui

Cum s-au cunoscut Flick și Denisa

Flick și Denisa s-au cunoscut în timpul pandemiei, iar relația lor a evoluat rapid. La doar câteva luni de când au început să formeze un cuplu, cei doi s-au și căsătorit, în cadru rstrâns, pentru că atunci încă erau restricții.

„A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu la București, ea la Oradea”, a povestit Flick, la Xtra Night Show.

„Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Știam că scrie poezii. Am colaborat pentru un proiect. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu. Am o școală de dezvoltare personală pentru copii, avem și modeling, teatru, educație financiară.

Eu am terminat facultatea de matematică și am terminat modului pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Eu fac cu copiii ceea ce cred că le lipsește din familie. Lucrăm cu copii de la 4 ani până la 16 ani”, a povestit, la rândul ei, Denisa.

Primele imagini cu Flick si Denisa Filcea, in rol de parinti
Denisa Filcea, la cateva ore dupa ce a nascut

 

Urmăriți Impact.ro și pe