Primele imagini cu Cătălin Măruță în cârje, după operație. „Trebuie să tragi de tine”

Stan Filon 17.01.2023, 13:39

Au apărut primele imagini cu Cătălin Măruță în cârje, după operație! Îndrăgitul prezentator de televiziune a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată la genunchi, iar acum trebuie să facă recuperare în fiecare zi. Prezentatorul Pro TV lipsește și de la propria sa emisiune, din această cauză.

Primele imagini cu Cătălin Măruță în cârje, după operație

Cătălin Măruță se reface după operația suferită la genunchi. Prezentatorul s-a accidentat vara trecută, însă de-abia acum a găsit timpul necesar pentru a se opera. A suferit o ruptură de ligament, așa că medicul chirurg a fost nevoit să-i reconstruiască ligamentele.

Operația se pare că a fost un succes, însă, momentan, prezentatorul se deplasează cu ajutorul unor cârje. Merge regulat la medic, pentru control și schimbarea pansamentului, iar acasă face exerciții speciale, cu mai multe aparate, pentru recuperarea musculaturii pierdute. Ieri, Cătălin Măruță a mers la control, după doar câteva zile de la operație. Medicul i-a dat vești bune și i-a spus că totul decurge bine, doar că trebuie să respecte întocmai indicațiile pentru recuperare.

Primele imagini cu Catalin Maruta in carje, dupa operatie
Primele imagini cu Catalin Maruta in carje, dupa operatie

„Am învățat să cobor și scările”

„Eu m-am operat joi, pe 12 ianuarie, pe 13 ianuarie am plecat acasă, și acum port orteza asta, pentru că trebuie să îmi țină piciorul drept. Mi-au schimbat și al doilea pansament, îmi simt piciorul destul de bine, pentru că sunt serios în ceea ce privește recuperarea, am învățat să cobor și scările, și domnul doctor zicea că trebuie să vin la pansat vineri, după care mai durează două săptămâni să îmi scot firele”, a dezvăluit prezentatorul pe Facebook, chiar din cabinetul medicului.

Și a continuat: „Trebuie să tragi de tine și să te faci bine, pentru că oricum vrei să stai mai mult în pat, să lenevești, dar fac treaba asta când fac exercițiile, în rest mișcare”.

Îndrăgitul prezentator a învățat și o lecție valoroasă, din toată această întâmplare. A învățat că nu trebuie să lase lucrurile nefăcute, mai ales atunci când vine vorba despre sănătate.

„Am zis că pentru copiii mei trebuie să fac chestia asta”

„Dacă am învățat ceva din toată experiența asta, este că niciodată nu trebuie să lași lucrurile nefăcute mai ales când vine vorba de sănătate, pentru că e înșelător. La mine începuse să fie din ce în ce mai bine cu piciorul, mă simțeam bine, nu mai aveam nicio durere și nu aș mai fi vrut să mă operez.

Numai că asta ar fi însemnat ca în câțiva ani să nu mai pot să alerg, nu mai puteam să merg cu bicicleta, nu mai puteam să mă duc pe munte, iar chestia asta m-a determinat foarte tare. Am zis că pentru copiii mei, pentru familia mea trebuie să fac chestia asta. (…) Chiar dacă e greu cu cârjele, te înveți, aveți grijă de voi, de sănătatea voastră și nu lăsați lucrurile nefăcute la timp. Mă felicit că am avut curaj să vin!”, a mai declarat Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...