Primele imagini după externarea lui Cătălin Măruță din spital. Cum se simte prezentatorul în urma operației la picior. „Acum începe distracția”

Beatrice Dumitru 13.01.2023, 20:58
Primele imagini după externarea lui Cătălin Măruță din spital. Cum se simte prezentatorul în urma operației la picior. „Acum începe distracția”

Cătălin Măruță, îndrăgitul prezentator de la Pro Tv, a  suferit o operație la genunchi și va lipsi mai multe zile de pe post. Intervenția chirurgicală a decurs foarte bine, iar după o noapte petrecută în spital, Cătălin Măruță a fost externat, iar cea care l-a așteptat a fost soția lui, Andra. Acesta a făcut și primele declarații. Cum se simte prezentatorul.

Prima reacție a lui Cătălin Măruță după ce a ieșit din spital

Cătălin Măruță a anunțat pe 10 ianuarie, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, faptul că va ajunge pe masa de operație din cauza unui accident suferit în vacanța de vară, care i-a provocat o ruptură a ligamentelor încrucișate. La doar două zile de la anunț, prezentatorul a fost operat, iar intervenția a decurs foarte bine.

Cătăln Măruță a trebuit să să rămână sub supravegherea medicilor o noapte, iar astăzi a fost externat din spital. Andra, soția prezentatorului, a fost tot timpul alături de acesta chiar din clipa în care s-a internat, și așa a fost și astăzi. Cântăreața l-a așteptat pe la ieșirea din spital și l-a dus în siguranță acasă.

Primele imagini după externarea lui Cătălin Măruță din spital. Cum se simte prezentatorul în urma operației la picior. „Acum începe distracția”
Cătălin Măruță, după externarea din spital.

Gata! Pacientul s-a externat! Chiar dacă e iarnă afară, pentru mine e vară: pantaloni scurți, altă treabă. Gata! Acum începe distracția, anume recuperarea. Primele 10 zile, cele mai grele.. Avem aici șoferul nostru preferat. Mergem spre casă! Mulțumim pentru mesaje încă o dată”, a spus el pe InstaStory.

Cum l-a întâmpinat Eva pe Cătălin Măruță

Cătălin Măruță s-a revăzut acasă cu cei doi copiii, iar fiica sa Eva a fost foarte emoționată. L-a luat în brațe și i-a spus că i-a fost dor de el. „Îmi doresc să plâng pentru că nu te-am mai văzut de o zi”, i-a spus Eva. Prezentatorul va lipsi zece zile de pe post, deoarece urmează o perioadă de recuperare. „Primele zece zile sunt cele mai grele”, a afirmat Cătălin Măruță.

Cătălin Măruța și-a ținut fanii la curent în ziua intervenției și chiar înainte să intre în sala de operații, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Prezentatorul a mărturisit că este foarte recunoscător soției sale, Andra, care vrut din tot sufletul să fie alături de el, de-a lungul acestei experiențe.

În perioada în care va lipsi, Adela Popescu este cea care îi va ține locul lui Cătălin Măruță la emisinea difuzată de Pro Tv, de luni până vineri, de la ora 15.00.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...