Primele detalii despre nunta lui Liviu Vârciu. Ce își dorește iubita vedetei (Exclusiv)

Iancu Andreea 20.05.2022, 08:55

A devenit celebru prin prisma carierei sale muzicale în trupa LA, iar în ultimii ani a evoluat atât în televiziune, în diferite producții de la Antena 1, cât și în cinematografe. Acum, Liviu Vârciu se pregătește să acorde mai multă atenție și vieții sale private, după ce a anunțat cum își dorește să organizeze nunta alături de Anda Călin, iubita sa. Cei doi nu s-au pus încă de acord cu privire la fericitul eveniment.

Liviu Vârciu, detalii despre nunta cu Anda, mama celor doi copii ai săi

Este actor, cântăreț și prezentator, însă înainte de toate este părintele a trei copii minunați, unul dintr-o relație anterioară și alți doi împreună cu Anda Călin, cea alături de care împarte și bune și rele încă din 2016. Cei doi sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei, însă nu au reușit până acum să oficializeze relația conform obiceiurilor.

Liviu Vârciu a oferit însă primele detalii despre nunta cu iubita sa, recunoscând că el și Anda se gândesc la fericitul eveniment încă de când s-au cunoscut. Totuși, există un impediment care încă nu a fost rezolvat pentru ca ceremonia să aibă loc. Se pare că cei doi au dificultăți în stabilirea locației, fiecare dintre ei având dorințe și opinii diferite. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro, Liviu Vârciu a dezvăluit mai multe detalii despre nunta cu Anda.

  • Cam care ar fi prețul corect să-ți faci nunta într-o locație de cinci stele?

„Doamna mea nu vrea nuntă în locație de cinci stele, grandioasă, ci singură, pe plajă. Bine, cu mine, că nu are cu cine altcineva să se mărite.”

  • Ați stabilit data?

„Discutăm despre nuntă de când ne-am cunoscut. Încă nu am căzut de comun acord, dacă va fi nuntă cu invitați sau fără. Când vom cădea de acord, o vom face.”

  • Va fi în Dubai sau în România?

„Eu sunt român, îmi iubesc țara. Nu vreau și nu-mi fac nunta în altă parte decât în România.”

Liviu Vârciu, detalii despre nuntă
Anda Călin, alături de Liviu Vârciu și mezinul familiei lor, Liviu Matei

Artistul se pregătește de lansarea unui nou film

Deși puțini știu, Liviu Vârciu este pasionat de producție de film, dar și de actorie deopotrivă. În urmă cu un an de zile, „Zăpadă, ceai și dragoste” a fost lansat în România, iar printre numele din distribuție s-a regăsit și artistul din trupa LA. Acesta a fost protagonist în comedia pe care a produs-o alături de alte nume importante din lumea cinematografiei, filmul fiind produs în regia lui Cătălin Bugean și după scenariul lui Andreas Petrescu. Anul acesta, Liviu Vârciu își dorește să lanseze și cea de-a doua parte a filmului, însă are nevoie de 250.000 de euro pentru producție.

„Am terminat scenariul, am văzut locațiile, știm unde să filmăm. Sperăm ca în august sau septembrie să începem, iar în acest an să și-l terminăm. Mai am nevoie cam de 250.000 de euro pentru aceasta.

Prima parte am făcut-o cu banii noștri, nu am luat nimic de la sponsori. Ne-am scos banii, ne-am plătit factura, dar nu prea au mai rămas. Tocmai asta vreau, să fac niște bani la al doilea film. Nu am pierdut nimic cu primul film, chiar îi mulțumesc publicului că au apreciat filmul, dar am nevoie de bani ca să pot face și partea a treia, apoi, nu doar a doua.”, a mai povestit artistul.

Devenit celebru alături de trupa LA, Liviu Vârciu nu a uitat de publicul care fredona versurile pieselor formației, astfel că încearcă să îmbine toate pasiunile și urcă în continuare pe scenă la diferite evenimente alături de colegii săi. Totuși, artistul a recunoscut că actoria reprezintă cea mai mare pasiune a sa, pe care ar alege-o de fiecare dată, în detrimentul televiziunii și muzicii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...