Cu ce a fost plătit Liviu Vârciu pentru primul album L.A. S-au vândut sute de mii de exemplare. „Nu ştiam nimic”

Ioana Bucur 18.10.2021, 20:51
Cu ce a fost plătit Liviu Vârciu pentru primul album L.A. S-au vândut sute de mii de exemplare. „Nu ştiam nimic”

Astăzi este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. La aproape două decenii de când a cunoscut celebritatea, vedeta a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Cu ce a fost plătit Liviu Vârciu pentru primul album L.A., care s-a vândut în sute de mii de exemplare.

Liviu Vârciu, despre primul album L.A.

Au trecut mai bine de douăzeci de ani de când românii auzeau pentru întâia oară „Ochii tăi”, piesa devenită hit peste noapte și care a transformat trei tineri în vedete. După destrămarea trupei L.A, Liviu Vârciu s-a retras din muzică, construindu-și o carieră în televiziune.

Invitat la podcastul lui Pepe, Liviu a vorbit despre probleme cu banii, greșelile pe care le-a făcut în trecut și modul în care a intrat în televiziune.

„În 2005 nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria în Tineretului. Îi mulţumesc lui Dulceaţă, proprietarul de atunci, care chiar era o dulceaţă de om. Şi veneam de la L.A. cu care făceam 10.000 de dolari pe zi. Nu ştiu ce am făcut cu banii, nici ceilalţi băieţi.

Eu nu mai am nimic la Constanţa. Dacă mă duc acum acolo stau la hotel. Puteam să cumpăr tot Năvodariul, era un dolar şi 10 cenţi metrul pătrat. Eu făceam 10.000 de dolari doar lunea cu L.A. Apoi, m-a sunat Joey D’Alvare, impresarul, să mă întrebe dacă nu vreau să joc în serialul «Secretul Mariei». Aşa am ajuns în televiziune”, a dezvăluit el.

Cu ce a fost plătit Liviu Vârciu pentru primul album L.A
Trupa L.A.

„Eu nu ştiam fraţilor nimic pe vremea aia!”

Poate cea mai șocantă dezvăluire făcută de Liviu Vârciu a fost legată de modul în care a fost „plătit” pentru primul album L.A.. Vedeta a recunoscut că nu a primit niciun ban!

„Pentru primul album L.A. eu nu am luat nici un ban. Eu l-am dat cadou. Am vrut să-mi pună poza pe copertă. Atât! Şi am zis: bă, dacă-mi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic. Şi el mi-a zis: îţi fac şi CD-ul color. A fost primul CD color din România. Am vrut să mă văd color, galben cum eram. Mi-a dat cadou o ladă de gin şi o ladă de ulei.

Albumul s-a vândut în 865.000 de exemplare, pe acte, noi nu ştim cât au vândut fără acte. S-au luat 2 dolari pe bucată, iar asta înseamnă un milion şase sute de mii de dolari. Atât s-a câştigat pe album, pe acte. Eu l-am dat gratis pe o ladă de gin şi că m-a făcut color. Apoi, mi-a dat 5.000 de euro să mă duc într-o vacanţă.

Eu nu ştiam fraţilor nimic pe vremea aia. Părinţii noştri nu au avut posibilităţi, am fost săraci, aveam câte o pereche de pantaloni pe care o spălam şi iar o îmbrăcam”, i-a povestit Liviu Vârciu lui Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...