Primele declarații ale Ralucăi Pastramă despre o nouă relație după divorț. A vorbit și despre Pepe: ”Nu am nimic să-i reproșez” (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 02.03.2021, 14:56
Primele declarații ale Ralucăi Pastramă despre o nouă relație după divorț.  A vorbit și despre Pepe: ”Nu am nimic să-i reproșez” (Exclusiv)

Raluca Pastramă face primele declarații după divorțul de Pepe, menționând și posibilitatea de a avea o nouă relație. Vedeta a afirmat în cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru Playtech.ro faptul că a acceptat deja ideea separării de artist.

Raluca Pastramă vine cu declarații cu privire la o nouă relație

După 8 ani de relație, cei doi au hotărât să își vadă în continuare de drumuri, însă în mod separat. Frumoasa brunetă a afirmat în cadrul interviului că a acceptat deja ideea despărțirii. Pepe și Raluca Pastramă au împreună două fetițe, Rosa și Maria. Raluca a povestit și despre posibilitatea de a începe o nouă relație, acum că este o femeie liberă.

Raluca Pastramă a dorit să își expună și punctul său de vedere cu privire la zvonul potrivit căruia, ar fi fost infidelă față de Pepe.

”Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult. Sigur, erau comoara mea cea mai de preţ şi înainte, înainte când formam împreună cu Pepe o familie, dar acum micuţele mele îmi oferă nu doar sprijin, ci sunt mai mult decât busola care te ajută să nu te pierzi”, a declarat, pentru playtech.ro, Raluca Pastramă.

Vedeta a adăugat că nu are nimic de reproșat cuiva, cu atât mai puțin fostului ei soț. Raluca Pastramă a menționat că “O voi repeta de mai multe ori probabil în lunile ce vor veni, dar nu am nimic a le reproşa celor din jurul meu. Nici lui Pepe, nici mie. Iau situaţia ca atare şi voi încerca să-i fac faţă aşa cum mă pricep mai bine!”.

Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la o înțelegere de dragul fiicelor lor
Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la o înțelegere de dragul fiicelor lor

Fetele Ralucăi reprezintă cea mai mare prioritate

Întrebată despre o nouă iubire, Raluca a afirmat că acest lucru este departe de a se întâmpla. Momentan prioritățile fostei soții a lui Pepe, sunt orientate către cele două fetițe pe care le are.

“Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a mai adăugat Raluca Pastramă.

Bruneta este de păerere că a ajuns la un acord cu Pepe ca amândoi să aibă grijă de fete în mod egal. Din punctul său de vedere, creșterea acestora într-un mod armonios este cel mai important și ca părinți, vor încerca mereu să le sprijine și să le ofere ceeea ce au nevoie.

“Orice vor dori Maria şi Rosa, aceea vor primi. Dacă vor dori să facă vreun sport, gimnastică sau poate chiar balet, aşa se va întâmpla. Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două!”, a promis Raluca în cadrul interviului pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe