Primele contestări la adresa lui Dan Petrescu. Ce i-au scris suporterii de la CFR Cluj

Stan Filon 09.09.2022, 19:31
Primele contestări la adresa lui Dan Petrescu. Ce i-au scris suporterii de la CFR Cluj

CFR Cluj a tremurat pentru un punct în primul meci din grupele Conference League, în fața echipei considerate cea mai slabă din grupă. Ardelenii au reușit să obțină o remiză de-abia în minutul 91, prin reușita lui Yuri Matias. Reacțiiile fanilor lui CFR Cluj nu au întârziat să apară. Foarte mulți dintre aceștia sunt nemulțumiți de felul în care s-a prezentat echipa antrenată de Dan Petrescu.

Primele contestări la adresa lui Dan Petrescu

Așadar, CFR Cluj a reușit doar o remiză, scor 1-1, în fața echipei kosovare Ballkani, în prima rundă din grupele UEFA Conference League. Ardelenii au fost aproape să debuteze cu o înfrângere rușinoasă, însă Yuri Matias a înscris golul egalizator în primul minut al prelungirilor. Suporterii campioanei României sunt extrem de nemulțumiți de prestațiile elevilor lui Dan Petrescu și l-au criticat dur pe antrenor după meci. Aceștia i-au transmis mesaje clare antrenorului și unii chiar i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, după rezultatul de joi.

„Cum mai poate răbda conducerea CFR acest antrenor depășit? Se lăuda că are jucători mai buni decât în sezonul trecut! Ce jocuri sunt astea, începând cu Pyunik și terminând cu Ballkani, de campionat ce să mai… Dați-i drumul până nu e prea târziu. Înainte de orice meci, aceleași dume la șablon. Meciurile, super plictisitoare. Doar norocul scoate câte un egal. O să vedeți, cu el pe bancă nu vor face mai mult de două puncte”, a spus un suporter al lui CFR.

Primele contestari la adresa lui Dan Petrescu
Primele contestari la adresa lui Dan Petrescu

Suporterii sunt foc și pară pe Dan Petrescu

„Cu așa joc nu ai cum să fii favorit în fața nimănui. Cu mare noroc am scos egal datorită lui Scuffet”. „Suporterii trebuie să ia atitudine și la fiecare meci să i se scandeze demisia. Să punem presiune pe conducere să îl demită, altfel va fi un dezastru”, „Rușine Dan Petrescu. Du-te la Dică pentru niște lecții!”. „Demisia! Pleacă! Rușine! Ți s-au adus toți jucătorii doriți și te distruge cea mai slabă echipă din competiție. FCSB se bate cu West Ham aproape de la egal la egal. Rușine Petrescu!”. „Am amânat meciul cu Sibiu pentru un 1-0 norocos cu Maribor. Am amânat meciul cu FCSB pentru un glorios 1-1 cu Ballkani”, sunt doar câteva dintre comentariile suporterilor.

Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de faptul că echipa sa a reușit să smulgă un punct și rămâne neînvinsă în Europa. Antrenorul a recunoscut că nu a avut prea mult timp la dispoziție să-și antreneze elevii!

 „E un punct bun pentru moral”

„Au avut posesia mingii mai mult, dar, cred că au avut două șuturi sau trei maxim pe poartă și au marcat un gol frumos. Am avut niște ocazii, nu am reușit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar încă suntem neînvinși în Europa. E un punct bun pentru moral. Când marchezi în ultimul minut nu poți să fii supărat. E un pas înainte un punct, sperăm joi să câștigăm. Să facem patru puncte în două meciuri e un pas bun pentru calificare.

Toată lumea a spus că noi suntem favoriți. Să egalezi în ultimul minut trebuie să fii mulțumit. Îți dai seama dacă pierdeam… Pentru mine e mai bine să faci un egal decât să pierzi. La ora asta suntem aici încă… Zburăm… Când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puțin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câștigăm. Degeaba te antrenezi bine, cu meciuri te afli în formă. Iar jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză și trebuie să-i pregătim și pe ei”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului cu Ballkani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...