Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu: ”Lucrări recent finalizate, vor fi refăcute pe banii asfaltatorilor”

Mihnea Tălău 07.09.2022, 12:50
Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu: ”Lucrări recent finalizate, vor fi refăcute pe banii asfaltatorilor”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat pe locuitori că asfaltatorii contractați de administrația sa, care nu au respectat normele de calitate a lucrărilor, vor reface lucrările pe banii lor.

”Nu sunt mulțumit de calitatea lucrărilor, iar constructorii le vor reface pe banii lor”

Edilul a ținut să spună că nu este mulțumit de calitatea lucrărilor, ”nu le receptionăm”, iar constructorii vor fi nevoiți să le refacă pe banii lor.

”Aș vrea să o știți de la mine și să previn zvonistica și dezinformarea…

Veți observă că unele lucrări recent finalizate, vor fi refăcute. Nu, nu fură nimeni la cantități, nu e nicio șmecherie, nu plătim de două ori.

Pur și simplu nu sunt mulțumit de calitatea lucrărilor, nu le receptionăm, iar constructorii le vor reface pe banii lor”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ciprian Ciucu.

Ciucu a cerut scuze cetățenilor pentru disconfortul creat

Primarul sectorului 6 a cerut scuze cetățenilor pentru disconfortul creat. El consideră că: ”este inacceptabil că încă de la început, lucrările să prezinte astfel de defecte de execuție”.

„Îmi cer scuze pentru disconfortul creat. Îmi este imposibil să înțeleg cum mesajul meu, repetat, adresat direct sau public, nu ajunge la unele firme cu care lucrăm în urmă licitațiilor publice. Se pare că e nevoie că fiecare în parte să fie nevoit că cel puțin odată să le refacă pe cheltuiala proprie. Nu înțeleg lipsa de preocupare a companiilor pentru calitatea lucrărilor proprii.
Asta este, îmi pare rău pentru disconfortul dumneavoastră, îmi cer scuze, dar nu recepționez așa ceva. Este inacceptabil că încă de la început, lucrările să prezinte astfel de defecte de execuție!

Nu este prima dată când procedăm așa.
Mă simt că Sisif”, a conchis Ciucu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...