Prima reacție a lui Șerban Huidu, după ce Andreea Esca ar fi fost diagnosticată cu COVID-19. Ce a apărut despre vedeta PRO TV

Redacția IMPACT 14.07.2020, 19:36
Prima reacție a lui Șerban Huidu, după ce Andreea Esca ar fi fost diagnosticată cu COVID-19. Ce a apărut despre vedeta PRO TV

Șerban Huidu a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol de la o publicație de tip pamflet în care o critică pe Andreea Esca, care se pare că contractat coronavirusul, după ce participat la o petrecere cu mai multe vedete și influenceri, la malul mării.

Șerban Huidu, atac indirect la Andreea Esca?

Andreea Esca se află în mijlocului unui scandal mediatic după ce în urmă cu mai bine de două săptămâni a participat la o petrecere organizată cu prilejul deschiderii resortului Novum by the Sea din stațiunea Olimp. Informația nu a fost trecută cu vederea de Șerban Huidu, care a ales să distribuie pe pagina sa de Facebook o postare de la blogul cronicipebune.ro, care aparține lui Silviu Iliuță, care arată cam așa:

„Tu cunoști pe cineva care să aibă salariul Escai?
Tu cunoști pe cineva care să fi fost cu Esca la petrecere?
Tu cunoști pe cineva care să citească știri atât de bine că Esca?
Chiar nu va dați seama că Esca a fost creată de Sârbu pentru a ține românii în față televizoarelor, iar el să le trimită prin antene chestii cum ar fi cipurile 6G care te fac să te uiți la știri și la reclame!
Ai, ai, ai, ce naivi sunteți, mă! Păi ei prin reclamele alea că fac să cumpărați ceva de care nu aveți nevoie. Esca va bagă în cap asta, dirijată de Sârbu, care e dirijat de Bill Gates și care face roboți.
Esca e robot. Că om Esca nu există. Greu pricepeți! Și eram, cică „soțul” ei. Păi el există, mă? Dacă există, îl chema „Sunt”, nu „Eram”.
Jos masca, ba!
Mergeți pă evenimente cu 1000 de persoane, pupați-va, luați-va în brațe, împărțiți sticlă de bere. Hai că e bine, române!
Ține-o tot așa!
Esca nu există! Covid nu există”

Reamintim că publicația cancan.ro a transmis, potrivit unor surse medicale, că Andreea Esca s-ar infectat cu noul coronavirus și că se află în spital, alături de soțul ei. Deocamdată, prezentatoare TV nu a comentat în niciun fel evenimentele petrecute la fel cum niciun alt cadru medical nu a avut o poziție oficială cu privire la îmbolnăvire. Tot ce știm până acum este că vedeta PRO TV nu a mai apărut la pupitrul știrilor, așa cum ne-a obișnuit.

Urmăriți Impact.ro și pe