Reacția surprinzătoare a două influencerițe care au petrecut alături de Andreea Esca la mare. Ce se întâmplă după ce vedeta a ajuns la spital

Redacția IMPACT 14.07.2020, 17:55

Marea petrecere organizată cu prilejul deschiderii resortului Novum by the Sea a avut invitați de seamă din rândul vedetelor din România, dar și a influencerilor. În urmă cu două săptămâni, Andreea Esca, Alexia Eram, Sânziana Negru, Ioana Grama, alături de alți peste 50 de invitați au luat parte la acest eveniment, fără însă a ține cont de regulile de igienă și de distanțare impuse prin prisma pandemiei de COVID-19.

Ce au făcut influencerițele care au fost la petrecerea din stațiunea Olimp

Andreea Esca este implicată în scandalul momentului, după ce în urmă cu mai bine de două săptămâni a participat la o petrecere la malul mării, unde se pare că s-a infectat cu noul coronavirus. Din informațiile de până acum apărute în presă, Andreea Esca se află la spital, alături de soțul său care se pare că a fost confirmat pozitiv cu virusul, scrie pe surse cancan.ro.

Foto: captură Pagina de Media
Foto: captură Pagina de Media

La evenimentul privat din Olimp la care se presupune că s-a infectat Andreea Esca au participat mai multe vedete din România printre care și Alexia Eram, Ioana Grama, Mihaela Borcea, Delia, Adina Buzatu și membri trupei Azur. Nimeni din cei peste 50 de invitați nu a purtat mască și nu a respectat regulile de distanțare socială, după cum s-a putut vedea din videoclipul postat pe YouTube de creatoarea de modă Adina Buzatu.

Deși presa a aflat de acest eveniment prin prisma fotografiilor postate de mai multe influencerițe pe Instagram, Ioana Grama, respectiv Sânziana Negru, pozele cu adunările de la petreceri au fost ulterior șterse, notează paginademedia.ro.

Zilele trecute, pe conturile celor două apăreau fotografii de la petrecere, alături de Andreea Esca și fiica acestei, imagini care utlerior au fost șterse.
Întreg scandalul care s-a creat în urma evenimentului de lansarea a acestui resort din Olimp vine la doar o săptămână după ce PRO TV a trimis un comunicat redacțiilor de presă din România prin care solicita jurnaliștilor să scrie despre cazurile de coronavirus din trust. O zi mai târziu, departamentul de comunicare al televiziunii a trimis o nouă notificare în care anunța existența acestor cazuri de infecții.

Până la momentul transmiterii acestei informații, Andreea Esca nu a transmis nicio poziția oficială, la fel cum niciun alt cadru medical nu a transmis o poziție oficială cu privire la infectarea cu coronavirus a prezentatoarei de la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe