Prima reacție a lui Marica, după ce a fost prins în flagrant cu nora unui important om de afaceri. Fanii au rămas mască

Redacția IMPACT 29.04.2020, 21:30
Prima reacție a lui Marica, după ce a fost prins în flagrant cu nora unui important om de afaceri. Fanii au rămas mască

Prima reacție a lui Ciprian Marica, după ce s-a descoperit că a ar avea o amantă și a fost prins în fapt cu femeia, este de-a dreptul uluitoare. Fotbalistul a fost surprins cu ajutorul camerei de pe smartphone chiar de către bărbatul înșelat, soțul celei cu care fotbalistul se afla în camera de hotel.

Prima reacție a lui Marica, după ce a fost prins în flagrant cu nora unui important om de afaceri

Prima reacție a lui Marica, după ce a fost prins în flagrant cu nora unui important om de afaceri. Fanii au rămas mască
Postarea transmisă de Ciprian Marica pe Facebook este de-a dreptul uluitoare. Fotbalistul vorbește despre mândria de-a fi român și rândurile sale au fost însoțite și de o imagine patriotică

Fanii au rămas mască după imaginile video compromițătoare

În imaginile video compromițătoare, Ciprian Marica poate fi auzit când este confruntat de către soțul înșelat, Florin Muntean Jr., fiul fostului șef de la Tranzgaz. Înregistrarea ar fi fost realizată în luna august din 2019, când sportivul poate fi văzut cum iese din camera de hotel, dar oferită publicității abia acum.

”Poți să îmi arăți și mie camera asta, că n-am văzut-o niciodată. Te rog, frumos, lasă-mă să intru, promit că nu fac nimic. Nu vreau să mergem nicăieri, te rog frumos, lasă-mă să intru. Oricum stau aici până iese (n.red. Ana Muntean). Promit că nu-i fac nimic. N-am nicio treabă, nu vreau să mă țigănesc cu tine”, a putut fi auzit cum spune Florin Muntean Jr., în respectiva înregistrare.

Momentele incredibile s-au petrecut în camera unui hotel din Cluj-Napoca și par ireale. La fel de incredibilă a fost reacția lui Ciprian Marica, pe care a avut-o în această miercuri, pe contul său de Facebook. Fostul golgeter al echipei naționale de fotbal a fost surprins alături de Ana Muntean, soția bărbatului care i-a filmat. Fanii săi din mediul online l-au „taxat” aspru pe Ciprian Marica, prin diverse replici amuzante.

„Ce meci frumos la Cluj :))) atacant!!”, „Sunt curios cum ar fi fost dacă evenimentul avea loc într-un hotel din vaslui, iar in locul soțului calm sa fie un cetățean un pic turmentat”, „Returul se joaca cu spectatori sau fără?”, au fost doar câteva dintre comentariile lasate de către internauți, în dreptul postării formulate de sportiv, pe Facebook.

„Vă rog, sunați-mă peste 10 minute”, a transmis Ciprian Marica, atunci când a fost contactat de către presă, după care și-a închis telefonul.

Urmăriți Impact.ro și pe