Simona Halep, anunț de ultim moment despre Darren Cahill: ce a scris sportiva pe Twitter

Alexandru Ioanid 12.09.2019, 15:13
Simona Halep, anunț de ultim moment despre Darren Cahill: ce a scris sportiva pe Twitter

Simona Halep a făcut un anunț de ultim moment pe Twitter. Postarea sa are legătură cu Darren Cahill, cel care i-a fost antrenor într-o perioadă în care sportiva a câștigat mai multe trofee.

Simona Halep a luat o decizie de ultim moment. Sportiva a decis să reia colaborarea cu Darren Cahill, cel de care se despărțise în luna noiembrie a anului trecut. Halep a făcut anunțul pe Twitter.

Ea susține că Darren Cahill va fi alături de ea sezonul următor.

„Salutare! Am niște vești extraordinare pe care vreau să vi le împărtășesc. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunț că Darren va reveni lângă mine din sezonul viitor. „D”, ultima dată te-am ucis și am de gând să te ucid din nou! Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început! Pe curând!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Simona Halep și Darren Cahill colaborează din nou

Darren Cahill a decis în noiembrie 2018 să renunțe să fie antrenorul Simonei Halep. El invoca atunci motive personale.

„Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, anunța atunci Darren Cahill.

Imediat după anunțul retragerii lui, Simona Halep posta, la rându-i, un mesaj de încurajare.

„Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând”, spunea sportiva.

Printre trofeele cucerite de Simona Halep sub comanda lui Darren Cahill se numără cele din 2018 – de la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, cel din 2017 – de la Madrid, cele din 2016 – de la Madrid, București și Montreal și cel din 2015 – de la Indian Wells.

Urmăriți Impact.ro și pe