Prima reacție a lui Adrian Mutu după ce Răzvan Burleanu i-a tăiat salariul. Care a fost motivul

Marian Cărăvan 01.04.2020, 11:57
Prima reacție a lui Adrian Mutu după ce Răzvan Burleanu i-a tăiat salariul. Care a fost motivul

Criza epidemiologică a dus la unele măsuri dure în mai toate domeniile. Spre exemplu, Federația Română de Fotbal a anunțat că va reduce salariile cu 20 la sută. Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret, a avut o primă reacție după ce Răzvan Burleanu a anunțat reducerile salariale.

Prima reacție a lui Adrian Mutu după ce Răzvan Burleanu i-a tăiat salariul. Care a fost motivul

Fostul internațional a mărturisit că știa despre această decizie și este de părere că acest aspect trebuie să treacă în planul secund în această perioadă, în care mult mai important este să rămânem sănătoși.

„Eu empatizez cu toată lumea. Nu este vorba de mine, de tine, de Italia sau România. Este un dezastru global. Unii spuneau că afectează doar bătrânii, dar am stat și m-am gândit că avem și noi părinți și bunici. Trebuie să avem grijă de ei. Este datoria noastră.

Noi trebuie să fim solidari cu ce se întâmplă în lume. Noi știam de ieri că ni se vor reduce contractele. Banul nu este important în această perioadă, nu este nicio problemă. Trebuie să avem grijă de noi, de țara noastră, că nu o să vină nimeni… Dacă nu avem noi grijă, nu va avea nimeni grijă de noi”, a spus Adrian Mutu, la Digi Sport.

Conform informațiilor din mass-media, Adrian Mutu încasează 4.000 de euro pe lună de la FRF.

Se amână Euro 2020? Ce va propune, marți, Răzvan Burleanu celor de UEFA

Răzvan Burleanu: „Am luat decizia să reducem toate salariile cu 20%”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat că toți angajații de la Casa Fotbalului vor avea salariile reduse cu 20%.

Angajații FRF lucrează de acasă, ca urmare a situației de urgență invocate de către Guvern, și se consultă prin videoconferințe, dar chiar și așa Răzvan Burleanu a luat hotărârea ca toate salariile să fie reduse, chiar și ale celor din departamentul tehnic.

„Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20%.

Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a spus Răzvan Burleanu, pentru frf.ro.