Prima reacție a Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a fost văzut cu noua iubită. Mesajul ei a atras imediat atenția fanilor

Iancu Andreea 03.09.2020, 14:03
Prima reacție a Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a fost văzut cu noua iubită. Mesajul ei a atras imediat atenția fanilor

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio în urmă cu câteva luni, la începutul lunii iunie. Deși au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au pornit pe drumuri separate, cel puțin pe plan sentimental. Răzvan a rămas în continuare managerul Lidiei, susținând-o în cariera muzicală.

Totuși, se pare că fosta iubită nu a putut a putut să omită imaginea în care Răzvan apare alături de o nouă prezență feminină. Reacția Lidiei a stârnit un val de comentarii din partea fanilor.

Cum a reacționat Lidia după ce Răzvan s-a afișat cu o altă femeie

Artista se bucură de un succes fulminant în cariera sa muzicală. Astfel, recent, Lidia a dezvăluit că pregătește o piesă în colaborare cu trupa Vunk. Rezultatul muncii lor va urma să fie lansat în curând însă nu este cunoscută o dată exactă. Pe de altă parte, Lidia a fost invitată în emisiunea lui Marius Tucă, la Aleph News, unde a primit în dar o carte cu un titlu sugestiv.

Se pare că Lidia este înconjurată de mesaje cu subînțeles, care trezesc curiozități și ridică semne de întrebare. Astfel, cartea de care artista este entuziasmată, primită de la moderatorul Marius Tucă se numește “Am să te iubesc până la sfârșitul lumii”. În același timp, la câteva postări după acest InstaStory, Lidia a posta un mesaj de noapte bună cel puțin surprinzător. Mulți au considerat că este adresat lui Răzvan Simion, despre care s-a scris recent că ar avea o nouă iubită.

“Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi. Somn liniștit”, era mesajul postat de Lidia pe contul său de socializare.

Mesaje cu subînțeles, pe contul de Instagram al Lidiei Buble
Mesaje cu subînțeles, pe contul de Instagram al Lidiei Buble

Cine este femeia alături de care Răzvan a petrecut în weekend, în Turcia

Potrivit libertatea.ro, moderatorul TV a fost surprins în urmă cu un weekend în compania unei femei misterioase. Cei doi se aflau pe terasa unui hotel de cinci stele din Turcia când au fost fotografiați. Deși jurnaliștii au solicitat lămuriri cu privire la prezența brunetei alături de Răzvan, acesta nu a oferit detalii.

Matinalul a insinuat chiar că ar fi fost vorba despre fiica sa, Ianca. Totuși, cele două nu seamănă deloc, bruneta alături de care s-a afișat matinalul fiind tunsă scurt. Martorii au vorbit însă despre faptul că cei doi nu au avut gesturi tandre unul față de celelalt în perioada în care au luat masa.