Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi s-a afișat cu noua cucerire: „Bianca este decisă să…”

Stan Filon 11.11.2020, 13:38
Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi s-a afișat cu noua cucerire: „Bianca este decisă să…”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trec iar printr-un moment delicat. Relația lor iar a ajuns într-un punct mort și au decis să punct punct, din nou. Ea a plecat în Dubai să se distreze alături de Monica Gabor, iar Alex Bodi s-a refugiat în brațele iubitoare ale fostei sale iubite.

Bianca Drăgușanu a avut un șoc atunci când a auzit că Alex Bodi o înșeală cu frumoasa rusoaică Daria

Bianca Drăgușanu nu a reacționat bine atunci când a aflat că Alex Bodi se distrează din nou cu frumoasa rusoaică Daria. A avut chiar un șoc, potrivit unor surse din anturajul frumoasei blondine. Deși Alex Bodi a negat tot timpul că ar fi avut vreodată altceva decât o relație de prietenie cu Daria, iată că între timp s-a răzgândit.

”Bianca Drăgușanu a fost șocată de felul în care s-au desfășurat lucrurile după despărțirea de bărbatul ei. Adică, știa că lucrurile nu sunt ok, că nu se mai înțelegeau, ea simțea că ar putea fi altcineva în viața lui, dar a fost mirată de felul în care fostul ei iubit și-a asumat, fără nicio inhibiție, noua parteneră.

Bianca Dragusanu a avut un soc atunci cand a auzit ca Alex Bodi o inseala din nou cu Daria
Bianca Dragusanu a avut un soc atunci cand a auzit ca Alex Bodi o inseala din nou cu Daria

Despărțiți acum și de procurorii DIICOT

Și e deranjată că a fost înlocuită de o femeie despre care, o bună bucată de vreme, deși presa a tot scris, i s-a spus că e doar o amică și i s-a negat vreo relație la fiecare discuție avută pe această temă. E adevărat, Bianca bănuiește că este și un gest de răzbunare al fostului, mai ales că a acceptat să apară, în public, lâmgă Daria, nu a mai fost discret”, a spus sursa WOWbiz.ro.

”Bianca simte că a fost, din nou, umilită de el, așa că nu se vor mai împăca. Și așa situația lor era dificilă, acum însă Bianca este decisă să nu mai cedeze”, ne-a mai spus sursa citată.

Acum, pe lângă frumoasa Daria, cei care îi țin despărțiți pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt și procurorii DIICOT, care au descins miercuri dimineața și l-au săltat direct din pat pe Alex Bodi. Musculosul a fost dus la audieri împreună cu mai mulți indivizi periculoși, fiind cercetați într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane, cămătărie, dar și trafic de droguri de mare risc.

Procurorii spun că mai multe tinere au fost obligate să se prostitueze în cluburi din afara țării. Cele care refuzat erau bătute, violate, iar multe dintre victime au fost pur și simplu răpite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...