Prima poză postată de Andra în costum de baie. Artista obișnuiește să evite astfel de apariții

Ioana Bucur 09.08.2021, 12:40
Prima poză postată de Andra în costum de baie. Artista obișnuiește să evite astfel de apariții

Prima poză postată de Andra în costum de baie. Cu toate că și-a trăit o bună parte din viață în lumina reflectoarelor, iar familia ei este una dintre cele mai urmărite din România, jurata de la „Românii au talent” a evitat mereu să se afișeze în astfel de ipostaze.

Prima poză postată de Andra în costum de baie

De când s-a lansat, Andra a fost recunoscută ca una dintre cele mai talentate artiste din România. Cu trecerea anilor, a devenit un nume important din industrie, remarcându-se nu doar pe scenă, ci și la masa juraților de la Românii au talent și Vocea României, două dintre cele mai mari producții TV din țară.

În ciuda faptului că este o femeie frumoasă, care nu ar avea niciun motiv să aibă vreun complex, Andra nu s-a afișat niciodată în ținute provocatoare, nici în fața camerelor de filmat, nici în spatele lor. Artista s-a concentrat pe cariera sa și pe viața de familie, iar eforturile i-au fost răsplătite din plin, putându-se considera o femeie împlinită, pe toate planurile.

Invitată în platoul unei emisiuni TV, Andra a explicat că evită să apară chiar și în costum de baie, iar motivul este unul cât se poate de personal.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, a declarat Andra.

Prima poză postată de Andra în costum de baie
Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii, Eva și David

Și-a încălcat propria regulă? Familia Măruță se bucură de o vacanță minunată

În trecut, chiar și în fotografiile de pe plajă, artista își păstra ținutele obișnuite, având corpul acoperit. Doar că se pare că și-a încălcat propria regulă. Plecată în vacanță cu soțul Cătălin Măruță și cei doi copii, Eva și David, Andra a oferit fanilor prima imagine cu ea în costum de baie. Oarecum.

Fericiți, cu zâmbete largi pe chip și dornici de distracție. Așa ar putea fi descriși cei patru membri ai familiei Măruță în poza postată de artistă pe conturile sale de social media.

„Unul născut iarna, unul primăvara și doi vara! Și cum majoritatea decide, nouă ne place tuturor vara! ? Vă salutăm pe toți! ❤️”, a scris Andra, în descrierea imaginii.

Jurata „Românii au talent” pare că și-a încălcat propria regulă, dar nu în totalitate. Vorbim despre o poză de familie, iar Andra s-a așezat „strategic” în spate, parcă folosindu-l pe simpaticul David ca scut pentru a-i ascunde cea mai mare parte din trup.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...