Cum s-au fotografiat Andra şi Cătălin Măruţă în vacanţă. Detaliul observat de puţini internauţi

Ana Anitoiu, Mihai Cheleș 31.07.2021, 08:14

Andra şi Cătălin Măruţă s-au fotografiat într-o ipostază inedită în vacanță. Detaliul a fost observat de puțini internauți. Cei doi s-au dat de gol cu privire la ce se întâmplă în relația lor, la aproximativ 13 ani de la căsătorie.

Andra și Cătălin Măruță au plecat în vacanță

În urmă cu ceva timp, într-o discuție pe care a avut-o cu Delia la podcast-ul ”Acasă la Măruță”, Andra a recunoscut că o deranjează faptul că programul de lucru al soțului ei nu le permite să călătorească prea mult.

”Faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viața peste cap. Nu vreau să spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește! Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă. Nu e ca la tine că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță.

Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj să plec. Și când a avut COVID, Cătălin a făcut emisiunea de acasă. Îi place foarte mult ce face, dar e și workaholic”, a spus Andra, care și-a dojenit soțul și pentru obiceiul de a fi preocupat de telefonul mobil prea mult timp.

Însă, se pare că familia Măruță a găsit în sfârșit momentul oportun pentru a face o vacanță de neuitat. Andra și soțul ei au plecat la Disneyland Paris alături de copiii lor, la scurt timp după ce fiica lor, Eva, a împlinit vârsta de șase ani, pe 23 iulie.

Cum s-au fotografiat Andra si Catalin Maruta in vacanta. Detaliul observat de putini internauti
Andra si Catalin Maruta, alaturi de copiii lor, David si Eva

Cum s-au fotografiat Andra şi Cătălin Măruţă. Ce detaliu au lăsat la vedere

La Disneyland Paris, familia Măruță s-a îmbrăcat cu articole vestimentare ce conțineau personaje din lumea Disney. Cei doi soți au purtat tricouri cu Mickey Mouse și blugi, iar Andra s-a afișat și cu urechi de Minnie Mouse.

Cântăreața a publicat mai multe fotografii din celebrul parc tematic, iar într-una dintrele ele unii fani au observat un detaliu ce scoate la iveală ce se întâmplă în relația lor. Andra și Cătălin Măruță au fost surprinși în timp ce se priveau cu iubire. În alte imagini, cei doi apar îmbrățișați sau ținându-se de mână. Deschideți galeria foto de mai sus!

Odată ajunsă la Disneyland Paris, Andra s-a distrat și ea ca un copil, așa cum se poate observa dintr-o imagine în care apare într-o mașină roz din parcul tematic condusă de fiul ei, David.

Înainte de a pleca la Disneyland Paris, Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit-o în curtea casei pe fiica lor, Eva. Fetița a primit un tort special în formă de inorog, iar părinții ei au avut grijă să aibă parte și de baloane colorate, inclusiv de unul în formă de unicorn, la fel ca tortul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...