Prietenia specială dintre Giulia Anghelescu și Antonia. „A fost lângă mine când am pierdut-o pe Candy”

Badea Violeta 14.02.2023, 14:37

Pare aproape imposibil de crezut, dar dincolo de intrigi și scandaluri, în lumea showbizului autohton este loc și de prietenii reale. O demonstrează Giulia Anghelescu și Antonia. Cele două artiste se cunosc de ani de zile, se vizitează și se sprijină reciproc ori de câte ori este necesar. De curând, fosta membră a trupei Candy a vorbit despre prietenia specială pe care a legat-o cu partenera de viață a lui Alex Velea

Giulia Anghelescu, dezvăluiri inedite despre prietenia cu Antonia

Giulia Anghelescu și Antonia sunt unele dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, dar puțini sunt cei care știu că pe cele două le leagă o prietenie de ani de zile.

Soția lui Vlad Huidu și partenera lui Alex Velea sunt extrem de apropiate și prețuiesc fiecare clipă petrecută una cu cealaltă. Recent, Giulia Anghelescu a dezvăluit că Antonia i-a oferit un cadou de neprețuit, mai exact un pisoi.

„Pisicuța mea. Am primit-o de ziua mea, clar este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care am putut să le primesc vreodată. Știa (n.r. Antonia) că am suferit foarte mult după moartea pisicuței noastre și știa că îmi doresc foarte mult ca, la un moment dat, să luăm o pisică nouă.

Vorbisem pentru că ea a fost alături de mine când am pierdut-o pe Candy. Oricum, pentru mine mai presus decât orice sunt cadourile care sunt făcute din inimă, indiferent de buget. Aș prefera să fie un buget  mai spre deloc, dar să fie un cadou care să însemne ceva, decât să fie ceva WOW și să nu fie din suflet.”, a declarat fosta membră a trupei Candy pentru Ego.ro.

Citește și Cum păstrează Giulia Anghelescu flacăra aprinsă în cuplu. Vedeta a dezvăluit secretul mariajului cu Vlad Huidu. „Acesta este motivul”!

„Suntem mereu una lângă cealaltă”

În cadrul aceluiași interviu, Giulia Anghelescu a mărturisit că din cauza programului încărcat, ea şi Antonia nu apucă se se viziteze foarte des. Însă, vedeta este convinsă că prietenia lor va rezista, în ciuda distanţei fizice.

„Suntem mereu una lângă cealaltă, chiar dacă programul nostru nu prea se sincronizează, din păcate. Ne-am dori să ne vedem mult mai des decât o facem.

În schimb, noi suntem de părere că o prietenie adevărată este o prietenie în care nu trebuie să vorbești neapărat zilnic, dar trebuie să știi că persoana respectivă este lângă inima ta. Acest lucru este cel mai important.”, a mai precizat Giulia Anghelescu pentru sursa de mai sus.

Citește și Fotografiile cu care Antonia a stârnit internetul. Artista s-a lăsat fotografiată în ipostaze senzuale, iar fanii au izbucnit în comentarii. „Femeia asta e zeiță”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...