Prezentatoarea din România, curtată de un actor celebru. Abia acum a povestit: „Arată foarte bine”

Ioana Bucur 27.05.2022, 08:06
Prezentatoarea din România, curtată de un actor celebru. Abia acum a povestit: „Arată foarte bine”

Este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul de la noi din țară, așa că nu este nicio surpriză că nu duce lipsă de atenție din partea bărbaților, însă identitatea unuia dintre admiratorii săi a fost o adevărată surpriză. Jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, cine este prezentatoarea din România care a fost curtată de un actor celebru. Vedeta ne-a povestit cum s-a întâmplat.

„Mă visam la braț cu el”

Pentru femeile celebre, atenția și complimentele celor din jur devin părți banale din viața de zi cu zi. Publicul din România a cunoscut-o pe Cristina Dorobanțu în perioada în care făcea parte din proiectul „Bravo, ai stil”, iar mai apoi la „Puterea dragostei”. Își făcea mereu timp să interacționeze cu toți cei pe care îi întâlnea, fie că se poza alături de cei care îi cereau lucrul acesta, fie stătea de vorbă cu ei prin intermediul rețelelor de socializare.

Reporterii redacției Ego – Impact.ro au avut ocazia să afle câteva detalii inedite despre viața ei. Într-un interviu în exclusivitate, ne-a dezvăluit că nu a fost niciodată îndrăgostită de vreun star internațional, însă a intrat în contact cu celebrități.

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să mă îndrăgostesc de vreun actor, în schimb nu pot să nu recunosc că Tom Cruise este un bărbat frumos. Pentru că îmi place să fiu diferită, nu am avut niciodată o afinitate pentru el cum aveau toate fetele”, a povestit Cristina Dorobanțu pentru Ego.ro.

Nu i-a plăcut foarte tare de Tom Cruise pentru că nu a făcut parte din generația ei, însă și-a imaginat cum ar fi la brațul lui Tom Hardy, unul dintre actorii cei mai îndrăgiți de la Hollywood.

„Tom Hardy mi-a plăcut. Îmi imaginam, nu că merg la premierele de film, dar mă visam eu la braț cu el. Anii au trecut, vremurile s-au schimbat, acum lucrurile stau diferit. Nu îmi mai imaginez că sunt de mână cu vreun actor. Atunci când o să am ceva de declarat și voi fi de mână cu cineva, o să vin în fața voastră să vă spun.”

Prezentatoarea din România, curtată de un actor celebru. Abia acum a povestit „Arată foarte bine”

A fost curtată de un actor celebru din Turcia

În cei doi ani petrecuți în Turcia, unde a prezentat un show matrimonial, Cristina Dorobanțu nu a avut șansa să cunoască personal niciun actor faimos, însă i-a atras atenția unuia cu ajutorul social media și a fost chiar curtată de bărbatul celebru, conform „regulilor” mediului online.

„Culmea, când am fost în Turcia, foarte multe fete povesteau despre un actor și l-am adăugat și eu pe Instagram. Ulterior, mi-a dat like la niște poze. N-am vorbit niciodată. Nu pot să vă spun despre cine era vorba, doar că arăta foarte bine.

Dacă vă spun și despre cine este vorba o să vă dați seama că era actorul principal dintr-o telenovelă cunoscută. N-a fost vorba de vreo poveste, dar mi-a dat like-uri”, ne-a mai declarat amuzată Dorobanțu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...