Prezentatoarea de la Antena 1 care a uimit pe toată lumea cu rochia aleasă. Mai rar vezi aşa ceva la TV

Andra Daoud 21.03.2022, 11:39

Emisiunea Dancing on ice – Vis în doi a ajuns la cea de-a treia ediție și, pe lângă momentele spectaculoase de dans pe gheață, nici aparițiile prezentatorilor nu pot fi trecute ușor cu vederea. Irina Fodor afișează ținute care mai de care mai elegante și mai îndrăznețe, de la o ediție la alta. Frumoasa prezentatoare nu a dezamăgit nici de data aceasta, iar rochia pe care a purtat-o i-a cucerit pe telespectatori.

Irina Fodor a uimit pe toată lumea cu rochia aleasă

Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr. sunt gazdele emisiunii Dancing on ice – Vis în doi, care este live, în fiecare sâmbătă seara, la Antena 1. Dacă la prima ediție a emisiunii frumoasa prezentatoare a ales o rochie albă, lungă, fără decolteu, în edițiile ulterioare Irina Fodor a afișat ținute din ce în ce mai îndrăznețe, care i-au pus în valoare silueta de invidiat.

Soția lui Răzvan Fodor a apărut într-una dintre ediții purtând o rochie strălucitoare, cu o fâșie transparentă pe lateral. Ținuta a fost extrem de apreciată de către telespectatori, însă aceștia au observat și un detaliu interesant. Bucata de material transparent care vine de sus până jos nu permite să fie purtată lenjerie intimă, pentru că s-ar vedea inestetic.

Prezentatoarea de la Antena 1 care a uimit pe toată lumea cu rochia aleasă. Mai rar vezi aşa ceva la TV
Rochia purtată de Irina Fodor în una dintre edițiile Dancing on ice

Și în ediția de sâmbăta aceasta Irina Fodor a uimit prin eleganță și rafinament, purtând o rochie de culoare albastru deschis, cu mâneci până în pământ și cu un decolteu care a mers până în zona taliei (vezi galeria foto).

Irina Fodor despre proiectul Dancing on ice

Irina Fodor a intrat în echipa Antenei 1 în ultimul sezon al emisiunii Chefi la cuțite, când Gina Pistol a intrat în concediu de maternitate. Irina a dus proiectul până la final, după care a prezentat și Asia Express, iar apoi a filmat încă un sezon de Chefi, de data aceasta în Grecia și cu alte reguli.

Acum, frumoasa prezentatoare a acceptat o provocare dificilă, aceea de a prezenta un show live, alături de Ștefan Bănică Jr. Înainte de prima ediție, Irina Fodor declara că este un proiect de televiziune frumos, dar solicitant, în egală măsură.

Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și… deloc ușor. În patinaj trebuie să fii ferm și în același timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecătoare.

Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experiența lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, a povestit Irina.

Cea de-a treia ediție a emisiunii a adus cu sine și o nouă eliminare. Iulia Albu și partenerul ei, Marian Prisăcaru, au părăsit sâmbătă seara competiția de la Antena 1. Este a doua echipă eliminată din concurs, după ce Cătălin Cazacu și Codruța au părăsit show-ul în urmă cu o săptămână.

Urmăriți Impact.ro și pe