Cine este Iulia Albu, concurenta surpriză de la Dancing on Ice pe Antena 1. Și-a făcut iubitul să se mute în România

Andra Daoud 07.02.2022, 08:08

Iulia Albu, unul dintre cei mai cunoscuți fashion editori din România, a acceptat provocarea Dancing on Ice de la Antena 1 și va putea fi văzută într-o nouă ipostază începând din primăvară. Vedeta va concura alături de un patinator profesionist, iar noua emisiune va fi una dintre cele mai mari provocări pentru ea, după cum a declarat.

Cine este Iulia Albu, concurenta surpriză de la Dancing on Ice

Iulia Albu a devenit cunoscută din postura de critic de modă, iar mai apoi de vedetă de televiziune. A lucrat ca fashion editor pentru reviste precum Ideal Mariaj, The Grand și OK Magazine, dar și ca stilist pentru vedete. În ultimii ani s-a remarcat din postura de critic de modă și a avut rubrici în care critica ținutele vedetelor, la Kanal D și mai apoi la Pro TV.

Din 2016 până în 2018 a făcut parte din juriul Bravo, ai stil! Cel mai recent proiect de televiziune în care a participat a fost Splash! Vedete la apă, care s-a difuzat anul trecut, la Antena 1. De data aceasta, Iulia Albu va putea fi văzută în ipostaza de concurentă, nu la masa juriului, și spune că provocarea gheții este una care o va ajuta să își învingă teama și să ofere bucurie oamenilor mai puțin norocoși.

Până acum, cel mai mare dușman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este rușine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aș putea suferi o accidentare urâtă sau că aș putea eșua. Dar am descoperit că iubesc gheața și ador să îmi testez limitele. Dancing on Ice: Vis în doi nu este doar un proiect colosal de televiziune, este și o oportunitate de a oferi.

Este șansa de a lupta alături de partenerul meu pentru a împlini un vis pentru cei ce nu o pot face singuri. Este un proiect care m-a învățat ce înseamnă modestia, prietenia și ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă”, a spus Iulia Albu.

Cine este Iulia Albu, concurenta surpriză de la Dancing on Ice pe Antena 1. Și-a făcut iubitul să se mute în România
Iulia Albu este concurentă în emisiunea Dancing on Ice: vis în doi

Și-a făcut iubitul să se mute în România

Pe plan personal, cea mai cunoscută relație a Iuliei Albu a fost cea cu designer-ul de pantofi Mihai Albu. Cei doi au fost căsătoriți din 2004 până în 2013, iar în timpul mariajului s-a născut fiica lor, Mikaela. După divorț, fashion editorul a preferat să își țină relațiile departe de ochii curioșilor. În prezent este fericită alături de un bărbat pe nume Mike, pe care l-a convins să se mute în România pentru ea.

Mike locuia la Londra, iar la început făceau naveta pentru a se vedea. Cum Iulia Albu era prinsă cu mai multe proiecte în România și nu putea să își mute fiica în altă țară fără acordul tatălui ei, Mike a renunțat la viața pe care o avea la Londra și a venit în România. El are o carieră în publicitate și marketing, iar Iulia Albu spunea la un moment dat că bărbatul nu s-ar fi gândit niciodată să revină în țară dacă nu ar fi fost într-o relație cu ea.

În afară de Iulia Albu, în show-ul care începe primăvara aceasta la Antena 1 mai intră încă 8 vedete: Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu. Vedetele vor dansa pe gheață și vor face echipă cu alți nouă patinatori profesioniști, pentru a îndeplini visurile unor oameni mai puțin norocoși.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe