Prezentatoare meteo, ameninţare în direct. Ce acuzaţii aduce vedeta: „Mi-au pus botniţă”

Iancu Andreea 18.06.2021, 11:39
Prezentatoare meteo, ameninţare în direct. Ce acuzaţii aduce vedeta: „Mi-au pus botniţă”

O prezentatoare meteo a șocat publicul telespectator după ce a lansat o amenințare în direct, în timpul buletinului de știri. Vedeta unei televiziunii celebre aduce acuzații grave șefilor ei, susținând că aceștia îi îngrădesc dreptul de exprimare. Femeia a promis că va face dezvăluiri incredibile. „Mi-au pus botniţă”, a afirmat tânăra domnișoară.

Prezentatoare meteo, amenințare în direct

O prezentatoare a rubricii meteo, angajată a televiziunii americane Fox, a lansat o amenințare în direct către șefii săi. Tânăra a deviat de la subiectul buletinului despre starea vremii și a menționat faptul că televiziunea are o atitudine nepotrivită față de ea. Femeia a promis că va dezvălui tot ceea ce se petrece în realitate, în spatele ușilor închise ale uneia dintre cele mai celebre televiziuni din Statele Unite ale Americii.

Ivory Hecker, angajata filialei Fox din Houston, se afla în timpul prezentării rubricii meteo când a decis să înlocuiască discuțiile despre valul de căldură care afectează zona Texasului și a început să își critice angajatorul. Ivory a deviat de la subiectul buletinului de știri și și-a dezvăluit frustrările și nemulțumirile privind postul TV la care este angajată. Aceasta a făcut o declarație spectaculoasă, în direct, prin care anunța o serie de dezvăluiri, care să arate modul în care organizația își tratează angajații. Potrivit spuselor sale, televiziunea obișnuiește să cenzureze anumite informații.

Înainte să vă spun știrea, aș dori să știți, dragi telespectatori, că Fox Corporation mi-a pus botniță, pentru a nu vă transmite anumite informații. Nu sunt singurul reporter care a pățit așa ceva. O să vă arăt înregistrări din culisele Fox, pentru că au legătură cu voi. Jurnaliștii non-profit Project Veritas mă ajută să scot totul la lumină, așa că fiți atenți, a spus prezentatoarea americană.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ivory Hecker (@real.ivory)

Cum a reacționat televiziunea americană: „Nu vrea altceva decât publicitate”

După declarația spectaculoasă a prezentatoarei meteo, aceasta și-a reluat știrea despre starea vremii. Cu toate acestea, gestul său nu a rămas fără răspuns. Reprezentanții televiziunii americane au reacționat și au transmis printr-un purtător de cuvânt poziția lor în scandalul iscat de tânăra Ivory Hecker. Cei de la FOX au transmis că femeia nu își dorește altceva decât publicitate și faimă, inspirându-se dintr-o poveste falsă. De asemenea, Project Veritas, citați de jurnalistă, au anunțat că Ivory Hecker va fi protagonista unui interviu, în care va face dezvăluirile promise. Materialul a fost postat de prezentatoare pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ivory Hecker (@real.ivory)

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...