Previziunea incredibilă făcută de Arsenie Boca. Ce a spus părintele despre viitorul României

Iancu Andreea 28.04.2022, 16:41
Previziunea incredibilă făcută de Arsenie Boca. Ce a spus părintele despre viitorul României

Părintele Arsenie Boca este unul dintre numele importante ale ortodoxiei autohtone, ce reușește să influențeze și astăzi, la mai bine de 32 de ani de la moartea sa, viața credincioșilor. Teologul, ieromonahul și artistul a lăsat moștenire numeroase lecții de viață precum și o serie de profeții, pe care mulți le analizează din perspectiva evenimentelor care se desfășoară în prezent. Iar previziunea făcută de Arsenie Boca înainte de a se stinge dezvăluie aspecte nebănuite despre viitorul României. Părintele a vorbit despre ce urmează să se întâmple țării noastre.

Previziunea lui Arsenie Boca despre viitorul României

Mulți credincioși vizitează locul de veci al fostului stareț al Mănăstirii Prislop, care speră să găsească alinare și răspuns la problemele lor zilnice prin rugăciunile înălțate către părintele Boca. Credința acestuia i-a determinat pe unii creștini să caute sprijin la duhovnicul care a trecut la cele sfinte în 1989. Mai cu seamă că, în ultimii ani, au apărut tot mai multe mărturii cu privire la puterile cu care Arsenie Boca a fost înzestrat de către Divinitate.

Unele dintre ele se regăsesc în minunile confirmate de credincioși, în faptele de vindecare și capacitatea de a vedea în sufletul oamenilor. De asemenea, părintele Arsenie Boca a lăsat moștenire și numeroase profeții, ce astăzi sunt luate în seamă. Printre acestea se numără atât evenimente ale prezentului său, cât și a celor ce urmează să se întâmple. Inclusiv viitorul României este menționat în previziunea duhovnicului care a menționat ce urmează să se întâmple în țara noastră. Părintele Boca a afirmat că România va suferi unele transformări, însă i-a îndemnat pe credincioși să nu se teamă, potrivit stiridinlume.ro.

„Bucureștiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului. Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi…

Atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”, susține una dintre profețiile Părintelui Arsenie Boca.

Previziunea făcută de Arsenie Boca despre viitorul României
Mormântul părintelui Arsenie Boca

Profeția duhovnicului despre români

Printre evenimentele ce au fost confirmate se regăsește o profeție care menționează că România va traversa o perioadă intensă de emigrație. Acest fapt se remarcă de ani buni, dacă luăm în considerare milioanele de cetățeni români care au ales să plece peste hotare. Părintele Arsenie Boca susținea că mulți dintre ei vor părăsi țara, însă nu vor mai putea să se întoarcă.

„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, afirma părintele Arsenie Boca.

Previziunile regretatului duhovnic sunt precizate și în povestirile Surorii Septimia Maniș, în cartea „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”, unde se menționează că acesta afirmase că românii urmează să suporte taxe grele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...