Premieră la Chefi la Cuțite! Ce surprize le aduce sezonul 8 fanilor. Anunțul făcut de Antena 1

Andrei Cezar 02.09.2020, 15:40
Premieră la Chefi la Cuțite! Ce surprize le aduce sezonul 8 fanilor. Anunțul făcut de Antena 1

Emisiunea Chefi la Cuțite de pe Antena 1 va avea parte de o premieră. O idee năstrușnică a lui chef Florin Dumitrescu s-a transformat într-o poveste cu ”praf de stele”. Simpaticul chef a compus versurile unei piese pentru cel de-al optulea sezon al celui mai urmărit cooking-show al momentului. Linia melodică a fost împrumutată de la cântecul ”Praf de stele” al formației Vița de vie.

Premieră la Chefi la Cuțite. Sezonul 8 aduce numai surprize fanilor

Putem spune că chef Florin Dumitrescu este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Stăpânește la perfecție arta culinară, iar între timp și-a descoperit o nouă pasiune: muzica.

Juratul emisiunii Chefi la Cuțite a cochetat cu scena sub diverse apariții, iar publicul îl cunoaște și pentru calitățile sale vocale. Iar când pasiunea pentru cântat se întâlnește cu pasiunea pentru gătit se naște o piesă pe acorduri rock cu arome deosebite. Florin Dumitrescu a povestit cum i-a venit ideea.

”Într-o dimineață, în timp ce eram în duș și mă pregăteam să merg la filmări am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Vița de vie, Praf de stele. Pe măsură ce cântam îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie. Am continuat cântatul și când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au plusat și au zis “Ce-ar fi să facem toată piesa așa, să filmăm chiar și un videoclip?” L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit și să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică. Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea și piesa, în fiecare pauză am stat și am scris versuri”, a povestit chef Florin Dumitrescu.

Bontea și Scărlătescu, introduși și ei în piesă

Florin Dumitrescu nu putea să nu-și introducă introducă în melodie și colegii alături de care, de-a lungul sezoanelor, a trăit cele mai frumoase momente.

”A fost foarte mișto pentru că toată lumea era implicată și mai venea cu câte o idee. Versul despre colegii mei, Bontea și Scărlătescu a fost cel mai greu de scris. Aș fi avut atât de multe de spus despre ei, că îmi trebuiau 3 piese, așa că mi-a venit Cristina în ajutor și l-a scris ea. În ultima zi de filmare a audițiilor am organizat și un mini-studio de înregistrare pentru că timpul nu-mi permitea să plec de acolo nici măcar o oră și așa s-a născut această piesă și acest clip care marchează lansarea celui de-al optulea sezon Chefi la Cuțite”, a mai spus chef Florin Dumitrecu.

Sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite va debuta luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Cooking-show-ul va fi difuzat de luni până miercuri pe Antena 1.

Imn Chefi la cutite

NEW! Când pasiunea pentru muzică întâlnește pasiunea pentru bucătărie…se naște o piesă! ?‍? ?Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat pentru a marca lansarea noului sezon Chefi la cutite. ?Ce nume să dăm piesei?Versuri: Chef Florin DumitrescuRegia: Vlad RoscaProducător muzical: Felix BurdusaPiesa originală: Praf de stele/ Vița de vie

Publicată de Chefi la cutite pe Miercuri, 2 septembrie 2020